Inlägg

Inlägg som Meantek har skrivit i forumet
Av Meantek

Annonsen är avslutad

Av Meantek

PS5 Slim Disc Edition

Säljer en PS5 Slim Disc Edition i obruten förpackning eftersom den inte kommer komma till användning. Är ett impulsköp från Amazon från häromveckan, säljer till vad som i princip var inköpspris.

Finns för avhämtning i Flen hos mig, kan alternativt skickas mot förskottsbetalning (Swish/banköverföring) och fraktkostnad – vad den nu är, med antingen Schenker eller Postnord.

Bud under utsatt pris beaktas inte, bespara mig dem och bevisa att ni är vettigare än Blocket – köp den eller låt bli. Först till kvarn.

(Ja, jag har möjligheten att returnera den, men säljer den hellre vidare av olika skäl.)

Läs hela annonsen här

Av Meantek

Tvättade ändå bilen igår efter en massa grusväg, kunde inte hålla mig från att ta ett par bilder.

Av Meantek
Skrivet av joeldeluxe:

Nej, har inte varit något speciellt sedan vintern tyvärr mer än inbjudan. 2-4-1 Vouchern gäller 12 månader, så från Januari till december varje år och återställs på nyårsafton, så nu har du cirka 6 månader på dig.

Vid kampanjer kan det också ingå extrapoäng och då behöver man möta vissa spend-krav inom 3 mån för att få poängen

Two for one-vouchern från Amex gäller året den intjänas och efterföljande kalenderår. Man behöver heller inte resa innan vouchern går ut, det gäller bara att boka en resa. En voucher som intjänas nu kan i praktiken användas för en resa 2025 som bokas senast i slutet av 2024.

Intjäningen är dock per kalenderår, januari till december.

Av Meantek

Alla vet ju att hårddisk är fel. Det heter CPU!

https://www.ikea.com/se/sv/p/uppspel-cpu-staell-med-hjul-moer...

Av Meantek

Jaguar XJ 5.0 V8. En Supersport sträcker lite på budgeten, men kan vara värt mellanskillnaden för 120 extra hästar (500 vs 380). Det är en bil även lite större gubbar får plats i, utan att hemorojderna tar för mycket stryk.

Se det som en amerikansk bil med lite finess. En Mustang utan banjo och en doft av inavel. En Camaro som kan ta en kurva. En CTS-V som inte är fräst ur ett stycke billig plast.

Av Meantek

Det är man väl van vid vid det här laget. Värre är det när man blir kund och upptäcker att man utan aktivt medgivande (opt-in, alltså) börjar få tusentals SMS, mail och skit.

Av Meantek

Kastar in ett wildcard: Jaguar XF Sportback 2.2D. Vet inte mycket om motorn, men modellen är banne mig bekväm att sitta och piska långfärd med.

Av Meantek

Är inte beg ett alternativ? Kan inte vara omöjligt att få rätt på en 55" OLED för 5 000 kronor.

Av Meantek
Skrivet av Ryssfemma:

Och om det inte är att man bara vill höra vad de har att säga?

Pixel shift.

För övrigt kan man nog påstå att det här är en del av en pågående fejd. Samsung och LG tar varje chans de får att pika varandra om allt. Det inkluderar saker som produktnamn.

Av Meantek
Skrivet av Aphex:

Vilket av dem är det aviserade fakturabeloppet?

Du kan välja själv. Standard är att du får minimibelopp, men det är lätt att ändra till att hela fakturabeloppet kommer på e-fakturan. Samma med cashback/cashpoints-systemet.

Av Meantek
Av Meantek

Det finns inget tråkigare än att skruva på saker som används till vardags. Därför köper jag aktivt chassin med plåtpaneler för att slippa lida av att se eländet. Gör väl rent på damm ett par gånger om året eller när jag byter ut någon komponent på sin höjd. Sedan skiter jag nästan fullständigt i en dators estetik, prestanda är mycket viktigare. Bara den inte lyser eller väsnas allt för mycket.

Samma går igen med fordonsparken hos mig. Det finns nöjesfordon där allt får ta tid, där det nästan är lite roligt att tvätta, serva och hålla saker i gott skick. Sedan finns bruksbilar, de skruvar jag på för att jag måste. Därmed inte sagt att det görs dåligt, men det görs för att det är nödvändigt.

Kommer inte installera en enda smart grej i mitt hus heller, det finns tillräckligt med attackytor för folk som vill jävlas som det är. Däremot har jag precis köpt ett par Dreame D9 som ska få offline-firmware, sådant lägger jag gärna lite tid på.

Av Meantek
Skrivet av Wip3:

Ser att många förordar Delonghi Magnifica S. men såg att någon inte tyckte att kaffet blev tillräckligt varmt?
Upplever fler detta?

Har en DeLonghi ECAM. Första koppen blir ju inte superhet, så blir det ju när allt kyls ner en aning på vägen ut av maskinen som inte är genomvarm. Tycker samtidigt det är trevligt att inte få en brännhet kopp. Ibland väntar jag 20–30 minuter innan jag dricker och det är fortfarande drickbart efter den perioden.

Kopp två, däremot, om man gör flera i rad... Den är varm på riktigt.

Av Meantek
Skrivet av Vinolik:

Denna funktion finns i Spotify.

Nja. Funktioner som finns i klienter jag inte använder räknar jag inte som funktioner som finns.

Klienterna är ju för övrigt horribla, ingen som helst möjlighet att anpassa UI:t.

Av Meantek

Det saknas en "Ignore Artist"-funktion som på Tidal. Slutade betala för Spotify för ett tag sedan när varenda förbannade radio och Daily Mix innehöll saker jag aktivt avskyr.

Av Meantek

Jag klantade mig med att nämna reklamation i mitt inlägg över huvud taget. Det var på den gamla goda tiden däremot inte helt ovanligt att ersättningsprodukten (om det är en refurb) fick samma serienummer som den gamla. Om det är en helt ny produkt bör Inet kunna lösa ett kvitto med summan noll kronor för registrering om det prompt behövs.

Av Meantek

Du har ingen ny garanti på den nya produkten, du har en garanti och en reklamation på det ursprungliga köpet.

Av Meantek

Audiofiler kan man lura på vad som helst. Pluspoäng om den bara stödjer Atrac som på gamla goda tiden.

Av Meantek

Det är nog ett 56K-modem.