Inlägg

Inlägg som knugarn har skrivit i forumet
Av knugarn
Skrivet av konsum:

Kan någon förklara varför man lägger till en app till sitt konto när man klickar på länken för att anmäla så de vet att man vill behålla utrymmet?? Borde det inte bara räcka med att man registrerar sin mail? Känns lite konstigt att man måste koppla en app till kontot :/ .....

Microsoft sköt sig nog i foten med ändringen för första början och nu ändrar bara tillbaka som ett slags opt-in. Bästa billigaste lösningen att plåstra om med en sån app. Dock väldigt väldigt skumt.

Av knugarn

Vilka 140mm fläktar skulle i dagens läge vara bäst lämpade? Även jag sitter med ett Refine R5 och tänkte byta ut de medföljande fläktarna för att få bästa möjliga kylning och tystnad. (2st GTX970 i SLI allstrar en del värme)

Av knugarn

Jag kör Nexus 6P sedan i fredags och är sjukt nöjd. Rekommenderas varmt.

Har kört nästan alla Nexus telefoner sedan Nexus One, Nexus 6P är verkligen den som tar priset i byggkvalitet och utförande.

En motsvarande iPhone kostar mer än vad den smakar.

Av knugarn

Får hoppas att det inte tar 7 år till och spelet redan är efter sin tid när det kommer.

Av knugarn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gamefreak
Jag tror att dom tog bort möjligheten att spela PS2 spel var för att det skulle bli billigare, då det var hårdvaran som skötte PS2-spelen. Men till PS1-spelen behöver de ingen hårdvara utan kör det via mjukvaran, alltså kostar det inget att behålla det stödet. Men jag är inte helt hundra på det så någon får gärna rätta mig om jag har fel.

Av det jag hört så togs kompabiliteten med ps2 spel bort eftersom hälften av spelen inte fungerade med ps3 och då ansågs det billigare att ta bort kompabiliteten istället för arbeta ut en lösning