Inlägg

Inlägg som sdaniel1 har skrivit i forumet
Av sdaniel1

Oj en bugg du föll igenom kartan! Död... "Tack usla utvecklare" bra där.. Kan han inte själv testa plankan utan planka och headset från empire state istället. Dum dummare är smartare. Vilken härlig framtid vi har att vänta. Gief Surrogates!

Av sdaniel1

Tips: https://sharkgaming.se/msi-rtx-3080-ventus-3x-plus-10g-oc-lhr

Tror jag. Har inte kolla på priserna längre annat än att jag vet att många fortfarande står utan. Känns spontant som över medel. Men det är det nya normala eller scalps tråkigt nog.

Av sdaniel1
Skrivet av johanandersson:

Inget officiellt alls om en Index 2, bara vaga rykten om Deckard. HP har precis släppt en reviderad version av Reverb. Mycket liten skillnad, men den har inte ens kommit till alla länder än så de står nog inte redo med ytterligare en ny version. Decagear har ändrat riktning och ska omarbeta till en ny produkt på en annan prisnivå, vilket antagligen inte kommer leda någonstans.

Ja då kanske det blir quest 2 pro eller quest 3 snart då

Av sdaniel1

Quest2 är överlägsen atm men köper du en ny börk så väntar du på vad index 2 levererar eller om HP släpper en bra reverb men håll koll på decagear 1.

Kanaler:
mrtv - mixed reality tv
Tyriel Wood - VR Tech
Virtual Reality Oasis

Av sdaniel1

Annonsen är avslutad

Av sdaniel1
Skrivet av Rebe1:

Nåt beslut?

Tja jo men 1300 och kortet är ditt då Arneheeh fick beslutsångest och köpte bananer istället. skicka PM:a så börjar resan

Av sdaniel1
Skrivet av Antonheeh:

1 500 kr plus frakt

Ledande bud noterat! Avslutar budgivning imorrn fredad kl 15.00

Av sdaniel1
Skrivet av Rebe1:

1300 + frakt

Ledande seriösa bud noterat

Av sdaniel1
Skrivet av Fantomen:

800 kr Betalar frakt

Vid budgivning utgår man vanligtvis från utgångspriset
som är 1 500 kr. Förtydligar också att skambud är helt ointressant. Annars hade jag lagt annonsen på meta.

Av sdaniel1

Asus GTX 980 STRIX OC

Kortet är helt och rent, använt för streaming och spelande.
originalförpackning medföljer.

Avslutar budgivning när jag inte vill få mer pengar för det eller senast den 17/12.
Skickas helst inte men ifall så står köparen för all huvudvärk.

Förbehåller mig alla rättigheter och är gud för denna budgivning/försäljning.
buda på eller inte, ditt val dina pengar.

Läs hela annonsen här

Av sdaniel1

Hej

Har ett Asus Strix 980 OC 4GB som jag tänkt sälja nu när jag fått tag i ett 3080. Men varit för lat för att lägga ut. Helt, rent och fungerar felfritt. I original kartong. Kan skicka bilder om så önskas.

Av sdaniel1
Skrivet av draanexle:

När hade shark gaming tuf 3080?

29/10 2021 det var ett V2

Skrivet av SueCia:

Varför hamnar dom på din "shitlist" och vad hade du för förväntningar?

Jag är kund, förväntas att bli behandlad som sådan. Det finns många sätt att lösa olika problem på. Dem valde the easy way out. På kundens bekostnad genom att säga att man inte har några skyldigheter eller visa någon goodwill att göra ett undantag då vid en unik situation som detta ändå är. Påvisar för mig att man inte bryr sig så mycket. AKA Goto my shitlist.

Skrivet av medbor:

Har man ingen orderbekräftelse eller tydligt ingått avtal så blir det konstigt med täckningsköp, men håller med att det är konstigt att de själva nämner det

Jag frågade om täckningsköp då jag haft en beställning lagd sen 30 december 2020. Man kunde typ beställa kortet till nån gång i mars 2021 medans typ alla andra åf hade stängt möjligheten att ens beställa kortet. Dustin är ju inte direkt en liten åf. Trodde att dem kanske hade koll om någon. Men det är uppenbart att dem inte haft det när man tittar på hur dem skött det hela.

Av sdaniel1

I våras informerade vi alla kunder som lagt en beställning på grafikkortet att det redan då var låg tillgång, vilket ledde till ett uppskjutet uppskattat leveransdatum. Vi har avvaktat med hopp om att få tillgång till grafikkortet du har beställt men som det ser ut nu får vi inte tillgång till det och kommer därför tyvärr inte kunna leverera det, eller något likvärdigt. Enligt våra försäljningsvillkor har vi inga skyldigheter att kompensera för en beställning som ännu inte gått över till faktisk bekräftad order, därmed kommer vi ej kunna erbjuda dig ett täckningsköp.

Vi tycker såklart att den uppkomna situationen är jättetråkig och beklagar att vi inte har möjlighet att fullfölja beställningen eller erbjuda en likvärdig produkt.

Rikard
Dustin Sverige
Kundombudsman

Dustin är numera på min shitlist. Rent av uselt och oseriöst men man lär sig något nytt varje dag.

Hade dock turen att ramla in på Shark Gaming där jag fick tag på ett 3080 TUF OC V2. Kunde inte vara mer nöjd. The circle is complete. Hoppas ni som fortfarande söker finner!

Av sdaniel1
Skrivet av AndreasNilsson_:

Ja jag väntar på svar ifrån Dustins ombudsman, sen drar jag det annars vidare med ARN.

Väntar med spänning på ditt svar..

Jag ska skriva strax också, sen beroende på hur dem agerar så blir det 10 mile om vad jag tycker om dem på sociala medier ARN och hela baletten med ris eller om dem sköter det snyggt och proffsigt så blir det ros.

Jag har dock inte fått mejlet än, annat än att jag ser att min beställning har ändrats från restnoterad till avbeställd
Att det skulle ta tid är en sak, men att bli uselt behandlad som kund eller bli förd bakom ljuset är en helt annan.

*edit* jo hade visst fått mejlet. Kanske dags att dra ihop alla som fått det och göra en grupptalan för vad det än landar i så kan det vara bra att se hur många som fått dessa mejl som om det på något sätt skulle vara ok.

"Någon" måste ju bära ansvaret.

Av sdaniel1
Skrivet av Ravnit:

Hur ser ni alla på 3080ti?
Min uppfattning är att 3080ti är mycket närmare 3090 än 3080.

Nu när priserna kommer ner på 3080ti så börjar man att bli riktigt sugen (lanseringspriserna var hemska).

Hur lågt kan 3080ti droppa i pris tro? Såg en ventus igår för 15.990

Krävs väl inte ett geni att fatta detta men! Ett bra sätt att hålla "er" sysselsatta att spendera era pengar för typ inget.
https://www.youtube.com/watch?v=Vtkk-_0jrPU&t=2s Enjoy

Av sdaniel1

https://www.computersalg.se/i/7189342/gigabyte-gv-n3080turbo-... .. 12k

Nvidia är så sköna! Tror att joakim von anka har styr dem i hemlighet. Snart kommer säkert youtube klippet om den riktiga poolen med goldmynt!

https://www.youtube.com/watch?v=9da01Cz3bjk

Av sdaniel1

Känns ju lite sådär faktiskt!

Drivor med TUF ti kort inne, fastän folk med bokningar från 2020 sitter fortfarande väntar på sina 3080... Kanske dags att få någon åker på en fet böter! Boycott rtx ti med mera.

https://www.komplett.se/product/1185414/datorutrustning/dator...

Av sdaniel1
Skrivet av JesperDa:

Haha ja, jag räknar helt ärligt inte med att ens få kortet.
Det kommer hinna sluta tillverkas och utgå ur sortimentet innan....

Tjaa och vad gäller då tro? Ordern plockas bort och det blir att hosta upp 15 - 25k på en ny beställning för att åf och resten i ledet inte hade koll att stänga bokningarna i tid utan man lät folk beställa trots att det inte fanns något att boka. Många har pengarna även låsta trots att man nu 6 - 10 månader senare inte levererat.
RTX majeure!?

Kul att se att vissa åf erkänner sitt misstag och värnar om sina kunder iallfall. Det kostar att göra fel även om det såklart inte var deras mening samt att ursprunget till felet inte låg på åf nivå. Dock långt ifrån alla..

Av sdaniel1

Ja, fast inte på tangentbordet.

Av sdaniel1
Skrivet av Liverpoolarn:

Är det någon som förökt sig på att förlänga kablarna från datorn till boxen? Alltså USB-C-extender och DisplayPort extender.
Jag har datorn i ett annat rum än där jag kan spela room scale spel, så det vore nice att höra lite vad ni som testat kört för kablage. Vad jag läst så är det långt ifrån lika lätt för Reverb G2 mot tex HTC Vive.

Mitt HTC Vive gick det ju "lätt" genom att köpa en bra (Supra) HDMI-kabel på 8m och en aktiv usb2-förlängare så funkade det fint.

Tack Oculus Quest 2 for wireless link Wi-Fi 6 och 120hz! Men såklart även ett FU*k You! För kommande ads inside Oculus Quest2 games. Inte förvånande att man skapade ett dött facebook konto era Amanita phalloides!