Inlägg

Inlägg som Nautilus011 har skrivit i forumet

@Fulci: Snarare tvärt om. tror inte det blir samma rush då 3090 kostar runt 14.000kr.
Värre för 3070 som hamnar runt 6000 kr

LOL, åh folk muttar över servrar som segar ihop, datum som flyttas fram o tillbaka. Inte undra på när man märker hur folk beter sig. ....jag har lagt beställningar på 3 olika ställen, avbokar hit o dit, sitter och spammar F5.

@MaxieTheHatter: vem ska man peka finger åt? PR skriver/säger "upp till" vilket i klartext betyder inte mer än. 0.1% bättre ryms inom ramen "upp till 500% bättre".

@LennyV: ja inte undra på att piratstream och torrentdelning inte minskar snabbare (om det nu minskar?) när bolaget kör med geografisk segregering.

Skrivet av Jumpcut:

Det jag hajade till på var att dom alltså vill ha närmare 100 miljoner kronor för att inte sprida infon Vet inte om det är värt så mycket pengar.

Haha ja pengavärde ör väl inte dessa scammers starka sida då man titt som tätt får förfrågan om att få ut 140.000.000 euro och få 10% av detta som tack för hjälpen. LOL

Ja nuförtiden är det inte helt ovanligt att scam mail transaktioner ska ske i bitcoin.
Fick något för ett tag sen som.
..bla bla bla jag har hackat din dator och har sett dig vara otrogen mot din fru via din webcam. Betala 1000 bitcoints eller så sprider jag dina filmer till din fru och dina vänner.
1. Jag har ingen webcam
2. jag har ingen fru.
Det enda jag hajade till lite på va att mailet såg ut att komma från min egen epost.

@filbunke: beror kanske på hur man ser det. Blir du dömd och måste betala 10.000.000 så är kanske det i sig "livstid på existensminimum" för många.

"Den som är i skuld är inte fri".

3d vision, say whut? Det är ju sedan månader tillbaka bortplockat i drivrutinssuiten.

@str8forthakill: lugn, dom har inte kommit så långt i tankekedjan
först jagade dom john doe 15 år för att han piratade Åsa Nisse
sen jagade dom illigala disrubutörer (pirate bay m.m)
nu är dom "uppe" och nosar i toppen av isberget. Men dom tror fortfarande the scene får materialet genom magi, ate pre-release bara dyker upp från tomma intet.

på 35 år har dom ännu inte kommit på att om man har getingproblem så är det bättre att ta bort boet än att jaga enskilda getingar.

Alla Ni som vet bättre än dom ingenjörer som designar dessa grafikkort/kyllösning varför gör Ni inte alla som gillar datorer/hårdvara en tjänst och söka jobben på nVidia/AMD så att vi kan få dom bästa lösningarna?

@Novdid: Äntligen någon som nämner att vi konsumenter får skylla oss själv.
Folk i tråden skriver "jävligt dyrt men köper ändå".
Så jäkla dåligt har ju inte RTX2xxx serien sålt, trots priserna. Folk tror verkligen att vi hade haft dessa priser om man "röstar" med plånboken.

Själv tror jag max 100 usd på MSRP mot 2000 serien.

@-ronz: Precis
- Usch å fy för monopol (dag 1)
- Usch å fy så många launchers jag måste installera, måste varje utgivare ha sin egen (dag 2)

round and round we go

@Runqen: Jobbat där själv med dåligt erfarenhet? Ge gärna exempel på vad du upplevde som dåligt.

Stationär dator till 99%.
En Surface Pro 2 som trådlös HTPC i sovrummet. Eller trådlöst vetefan, då batteriet inte räcker mer än 45 minuter så är det numera alltid strömkabel inkopplad.

Även om jag själv inte köper mobiler som kostar mer än 5000 kr så lät priset inte så farligt för dom specen.

Tycker dessa deluxutgåvor på nya spel börjar bli svinigt dyra.
När priset är norr om 1000 kr så känner jag att det kostar mer än det smakar.

Kolla in boxer, dom har väl något som heter Flex, att man kan plocka ihop kanaler efter tycke och smak

Skrivet av SCORPIUS:

Detta är en vanlig fråga och svaret är: Dom som inte har eller är bekväma med en smartphone. Det finns många anledningar till det.
Tex Äldre och en del synskadade.

Sluta utgå enbart från er själva. Det finns ofta många svar på vem eller varför om saker om en bara tänker utanför sitt jag.

Bra skrivet, skulle även vilja lägga till:
På ställen där man inte får eller har tillgång till sin mobil.
Om batteriet är urladdat. Eller att den helt enkelt bara ligger ett annat rum och man som jag är ibland (lat) så är det mindre fuzz att starta bankID på datorn.

Ska dock tillägga att jag förmodligen tillhör en minoritet till hur jag använder, eller snarare inte använder den så mycket. Har kapat navelsträngen till mobilen och den kan ligga orörd i timmar, ibland dagar.

Skrivet av Pertan:

Ta bilar t.ex, bara för att min bil åker förbi fartkameran i 40 km/h för fort så är det inte automatiskt jag som får böterna utan dom måste identifiera föraren, är det inte jag eller min fru som är föraren så skickas en förfrågan ut där dom frågar vem det var som körde.

Det där stämmer inte. Låna ut din bil till en kompis. Passerar han en trängselavgiftkamera eller fartkamera så kan du räkna med att få en faktura/bot om du står som ägare till bilen.
Hyr du en bil och får trafikbot så lär inte uthyraren betala dom utan i efterhand fakturera dig om du hyr en bil.

Identifiera förare....Det finns inte någon ansiktsigenkännings mekanik bakom våra automatiska system. Lånade farsan bil för flera år sedan, råkade få en bot men den kom inte hem till mig utan till farsan som stod som ägare till bilen.