Inlägg

Inlägg som lethul har skrivit i forumet
Av lethul

Slå av bandsteering, bandsteering krånglar väldigt mycket för mig på den routern.

Av lethul

Vad är den generella åsikten om man framförallt vill ha en laptop för gaming? Är det nån skillnad på Ryzen och Intel? Har varit väldigt sugen på en Ryzen laptop mest för att inte köpa Intel men rätt mkt reviews jag läser så verkar de vara en temperatur"problem" vid gaming?

Har som vana att alltid undervolta mina Intels för att få till riktig bra temp men det skall ju inte gå med Ryzen.

Av lethul

@medbor: Har du nått tips?

Av lethul

Gaminglaptop

Behöver en ny gaming laptop, är det dåligt köpläge på laptops just nu eller har ni något att rekommendera? Mellan 10-15k.

Tittar just nu på https://www.inet.se/produkt/1963750/asus-rog-zephyrus-ga502-1...

Av lethul

@µiCro: Måste säga att TUF GAMING datorn ser rju faktiskt ut som ett kap. Nu blev jag sugen

Av lethul
Av lethul

@Json_81: Är gapet mellan 1660Ti och 2060 i pris värt det prestandemässigt?
Eller är 1660Ti bäst bang for the buck?

Av lethul

fastnar också på att jag måste välja en mekanisk disk.

Hur gör folk med OS nuförtiden? När jag var insatt i datorer valde man alltid bort OS, har det ändrats?

Av lethul

@Cybertsen: En liten rättelse; WN8 har inte med assistance/spotting vilket gör det rätt kasst för lights. Du kan ha 20k spotting 0 dmg och dra in 0 wn8. Där skulle jag säga att WGs rating är bättre.

Av lethul
Av lethul

@VideoyGTX: Njae nääää, den är ju sämreän storebror 430U tier for tier, och 268v4 är ytterligare ett par nivåer

Av lethul

@Alakai: Ja den är helt sjukt OP just nu. Skulle säga att det är de mest broken dom nånsin introducerat och då har dom ju lite historia med Defender och Waffenträger...

Sen ser man folk som tycker den är kass och står och campar i en buske.

Just nu kan man ju se när matchen laddar, laget med flesta 268v4 kommer vinna om det är hyfsat kompetenta spelare..

Av lethul

@Tauri: Påhitt? Inverted var väl mer eller mindre standard i 3d spelens vagga?

Av lethul

Det är väl till stor del en fråga om hur länge man har spelat spel?

I början av FPS spelen var väl invert mouse standard, innan så var flygsimulatorer/rymd (wing commander zomg!) de spelen man framförallt tittade upp och ner i. Det känns som att majoriteten av invert spelarna är från denna tid. Börjar man gamea som kid idag kör man väl standard inställningen och den är nästan alltid "off" känns de som.

Jag kom iaf från en gedigen karriär wing commander nötande till QW, då var invert rätt naturligt

Känns spontant som flygsimulatorer tappat rätt mkt senaste årtionden

Av lethul

Börja med att rensa moddar iaf

Av lethul
Skrivet av scienta:

Ptja, det är ju WG. Att den är välbalanserad är väl anledningen att den tas bort.

/S

Conq tas ej bort, det är fv215b som tas bort

Av lethul
Skrivet av Yrch:

Du får en procentbaserad ökning av viewrangen med recon och situational awareness. Men eftersom "baseviewrange" är låg vinner du inte så mycket på det. Camoskillen vinner du däremot mycket på givet bra base camo value. Så det hade nog varit att föredra att skilla camo.
Sixth sense är nog den skill jag helst vill ha. Är också en Perk så bra att träna den tidigt. BIA är inte heller dumt (speciellt inte om man "stackar" den med vents + extra consumable). Om man skall gå BIA först eller ta Sixth sense före kan kanske diskuteras, men eftersom du redan har mer än två skills spelar det ingen roll i det här fallet.

Hade tagit: Commander: Sixth sense, BIA, Camo. Gunner: Camo, BIA, (valfri), Radio operator/Loader: Camo, BIA, (valfri).

Många hade nog valt "repair" på som tredjeskill, men jag har inte spelat den vagnen så jag vet inte hur ofta tracksen blir avskjutna (eller om det räcker med ett small repair kit).

Skall du sätta besättningen i Heavys sen så gäller såklart inte dessa förslag.

Njae, du har rätt i det mesta du säger. Men de finns ingen diskussion mellan BIA eller Sixth. Sixth skall man ALLTID oavsett tank ha som första skill. När du väl spelar är det den enda skillen som verkligen har stor impact. På en svensk td ska du börja med camo på alla sen retraina sixth alternativt sixth+camo om du inte vill retraina. Sedan vill du ha camo på commadern (kan retraina BIA när den blir 100% om du verkligen vill ha BIA så tidigt).

Svenska TDs är de ultimata camo snipers, camo och sixth sense är de absolut viktigaste skillsen för dom.

Av lethul

@Spektra: Jag har den ju inte själv trots att jag vill ha en RU med crew trainer. Det som fortfarande håller mig tillbaka är den horribla DPMen. Bra alpha är ju bra men jag tycker personligen att RU meds dpm spelstil är väldigt rolig. Denna går ju helt ifrån detta. Mer sugen på T-44-100 om det inte vore för priset

Men den är säkert bra, inte OP som de tidigare premsen bara. Hoppas dom går tillbaka till att göra balanserade prems igen.

Av lethul

@Klonk97: Trädet blir roligare iaf

Av lethul
Skrivet av Klonk97:

Nooo!! Hur kan du tycka det är just nu en av mina favorit vagnar.. Den är inte bra men den är kul.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

TD med låg shellspeed/aim men bra alpha kräver nästan närstrid, den har inget torn och dålig armor. En kombo som inte alls funkar för mig Gillar man den borde man spela Hetzer istället vilket är samma/bättre tank på t4. Jag brukar generellt inte tycka tanks som inte är bra är särskilt roliga.

Skrivet av scienta:

Populariteten påverkar resultatet så tillvida att tanks som spelas mer frekvent används potentiellt utav spelare som inte bara är bättre generellt, men som dessutom blir bättre på just den tank de spelar. Vänligen adressera problemet med overmatch istället för att sitta och svamla om statistik. Är eller är inte UDES exakt som den var tänkt ifrån test-servern? Som Videoy säger, overmatch togs ju inte bort för att UDES blev för bra, men att andra tanks också fick samma buff.

Som sagt, jag har spelat sedan 2011 och är tillräckligt insatt i mekaniken. Men jag antar att du är en sådan som istället för att se objektivt på spelet och saker som kan förbättras, så spammar du på med premium-skott och tycker att det är precis som det ska vara.

Förövrigt så hänvisar man alltid till källa.

EDIT: Visst, ja. Jag skulle inte säga mer. Kör på ni!

Verkar som att även på detta forum skall man göra samma antagande som ingame, att alla är röda tomater tills dom har bevisat motsatsen. Vilket problem med overmatch är det du svamlar om? Udes skall inte ha någon armor för då hade den förstört T8. Hur hade du pennat de svenska tanksen utan overmatch?

Att man spelat sedan 2011 betyder inte att man kan mekaniken, vilket görs ganska tydligt av att du säger att Udes 03 inte har bra camo. Den har högst stationary camo av alla tanks över T5. Den har såpass hög stationary camo att den har jämförbar camo med light tanks när den rör sig.

Siege mode gör att alla stats sidor du skickar är helt värdelösa då du bara slänger upp o-seigade stats i ansiktet på oss och säger att tanken är kass. Den har inte bara bäst in tier pen, utan även bättre pen än alla T9 förutom storebror Strv 103-0 (samma sak med dispersion, förutom att den har bättre aim än Strv 103-0).

Den har även högst top speed (delat med E-25s storebror) och högst reverse speed (T7+).

Jag skulle säga att det är en jävla tur att den inte har fungerande armor som dess storebröder har (Strv 103-B bouncar även 4e mest av T10 TDs).

Spammar med premium skott? Vad svamlar du om? UDES är väl antagligen tanken i spelet som är minst beroende av premium skott.

Strv 103B med tur -> https://www.youtube.com/watch?v=uwJjZ3xPSb8

Skrivet av VideoyGTX:

Jag brawlar mer än att spotta om jag ska vara ärlig, tycker det är roligare. Och därför behöver jag så bra gun handling så möjligt.

Men om du brawlar är ju gun rammer ännu viktigare?

Gun Rammer > Vert Stab > resten