Inlägg

Inlägg som Joppis har skrivit i forumet

Du borde kunna använda Wireshark för att kolla vilken IP-adress servern har. Servern lär ju vara väldigt frekvent i loggarna och lätt att hitta.

Tzar - Kronans börda
Enklaven
Skogen
Hjältar & Generaler
Kommendera och erövra
Gravt strandsatt
Röd orkester - Östfront
Mörkaste timmen - Europa
Arken - Starkast överlever
Hjältekompaniet
Tentaklernas dag
Den längsta resan
Räd - Skugglegenderna
Pansarvagnsvärlden
Stjärnkonflikten
Stormens hjältar
Svärm av utomjordingar
Imperieåldern

Jag minns när den grafikkortsserien kom och många här på Swec skrev om att de behövde uppdatera BIOS (på moderkorten) för att de skulle fungera korrekt.

Kanske kan vara något att prova på nu efter ett antal iterationer av förbättringar

Skrivet av Beginner:

Jisses så sugen jag blev på det där!

Synd bara att inte ha någon att lira med.

Lirade dessa mt mig själv när jag var liten, fördelen var att jag alltid vann. (Hade inga kompisar som barn heller)

Bondespelet:
https://www.spelexperten.com/bilder/artiklar/zoom/38010902_1.jpg

Vet inte vad det var jag gillade med Bondespelet egentligen, kommer inte ihåg annat än att jag gillade det.

Finans:
https://img.tradera.net/images/322/366822322_b87c6340-b554-4e5b-8fcc-6ae74905c2e3.jpg

Samma där. Kommer just inte ihåg men gillade Finans mer än Monopol.

Du träffade mitt i prick med dessa. Just de två var det som spelades konstant i min uppväxt. Bondespelet hade en "bugg" som gjorde att man snabbt räknade ut att sädesslaget Korn hade en fördel så det blev hårt tryck på den varan. Och vidare var det i Finans man tidigt kom i kontakt med uttryck som "Baisse på börsen" redan som 11-åring

Gav bort ett sådant system till min brorson nyligen. Vi satte i ett GTX 970 och vips så hade grabben en kanonbra speldator för Fortnite, Roblox, Minecraft och Fall Guys etc etc.

Så visst hänger en 2600K med än i flera spel men den flaskhalsar säkerligen ordentligt i moderna AAA-titlar.

Macintosh Performa 5200 med RISC-processor. Har även en PC med Pentium II 233MHz och TNT 2-grafik. Ska även finnas en PC med Pentium III 550MHz på vinden.

Detta verkar ju inte alls bra för spelarna. Låter mest som att risken är att spelen som dessa studios utvecklar bara kommer till Xbox och PC framöver?

Exempelvis Fallout 76 finns ju till Xbox, Playstation och PC. Med Microsoft som ägare hade det bara kommit till Xbox och PC?

GTX 1080 och spelar i 1440p 60Hz. Hoppar normalt över flera generationer men börjar bli dags att ömsa skinn lagom till nVidias 40-serie om två år(?).

Skrivet av Devil May Cry:

Är det något jag missat, eller har ni fått någon rabatt?

Rabattkopongen på 95kr fick i alla fall jag i samband med att jag claimade GTA V gratis på Epic.

Så jag köpte nu också Crysis Remastered för 114kr.

Eftersom att det funkar på tjejens dator: Kan du inte göra ett temporärt test och ta ut dina hårddiskar, sätt i någon annan disk temporärt och installera en fräsh Windows 10 på den och börja från början. Jag tänker att du kanske har gjort så många ändringar i inställningar att det ligger kvar någon ändring som gör att just detta problem uppstår.

Skrivet av Pamudas:

Det är ett företag som tydligen är verksam på den adressen 😂🤷‍♂️ Det är bara lägenheter där... Lägenheten har stått tom i flera månader.. Vet inte vad som händer längre

Kolla upp företaget på allabolag.se och se om det finns några namn på personer under sektionen "Befattningshavare".

Testa googla på adressen samt på hitta/eniro och se om de hunnit ändra sin information om vem som bor på adressen.

Sweclockers recension av en av årets mest spännande hårdvarusläpp missar jag inte!

Som redan nämnts så stämmer ju inte riktigt Sweclockers rubrik.

Däremot kanske Indien förbjuder kryptovalutor enligt Bloomberg.
https://www.privataaffarer.se/kryptovaluta-forbud-pa-vag-i-in...

Har du provat samma sökning på mobilen/surfplattan om möjligt?

Låter spontant som att problemet är kopplat till din lokala datormiljö.

Skrivet av Dalton Sleeper:

@swetox: I see, jag har en tredjedel av kontantinsatsen på bankkonto och resten i aktier på Avanza. Oh well, väntar på att de ska kontakta mig angående lånelöftet så får vi se.

Om du menar att du är seriös med att gå på visning och hoppa in på en budgivning så är det hög tid att sälja av aktier så att du istället har kontantinsatsen som likvida medel. Det kan gå fort att hamna i läget att lönelöftet ska eskaleras vidare till en låneansökan och då gäller det att vara beredd.

Skrivet av neetodesu:

Av alla ställen så förväntade jag mig iallafall här på sweclockers att folk är för kryptovaluta. Helt vansinnigt att vara emot detta, om inte ens på swec kan ett överväldigande konsensus hittas som är för krypto hittas så bådar det för en väldigt dyster framtid. Vi har denna fantastiska teknik och istället är det moralpanik att det används i kriminella syften. Totalt ointressant argument och skrattretande då fiat har varit grundbulten för kriminellas existens since forever.

Att vara tekniknörd kan absolut innebära att man är intresserad av blockkedjor men blockkedjor kan användas till lite allt möjligt. Man behöver alltså inte händelsevis gå igång på just användningsområdet "valuta".

Skrivet av Swedman18:

Är det en "oro" för återförsäljare att det kommer ta slut på minuter? jag förstår vad dom menar , men de är väl bra om dom säljer väldigt bra

Beror på hur man ser det. Det blir ju en oro för återförsäljaren att de har fått för få enheter om efterfrågan är högre än deras lager. Typ att de säljer slut sina 100 exemplar på några minuter men hade kunnat sälja fler och tjänat mer pengar om de haft fler enheter.