Artiklar

Artiklar skrivna av Laine
16

Fractal Design Aspect är budgetvänlig uppsättning fläktar

Den något mer avskalade kollektionen får namnet Aspect och inkluderar åtta nya fläktar som bland annat har stöd för att kedjekopplas.

46

Fractal Design satsar på nytt stilspråk med chassit Vector RS

Med härdat glas, assymetriska vinklar och RGB-belysta detaljer tar Fractal Design en ny stilmässig riktning med chassit Vector RS.

I samarbete med Corsair
17

Guide: Laine går på djupet med vattenkylning

Med hjälp av flödessimulationer och Hydro X-komponenter förklarar entusiasten Laine hur vattenkylning och de olika inblandade komponenterna fungerar.

39

EK Water Blocks släpper Lignum-serien – trätäckt hårdvara för vattenkylning

Stilfulla detaljer av trä är det genomgående temat för den nya produktserien Lignum, där EK Water Blocks uppgraderar befintliga vattenblock och kompressionsanslutningar med valnöt.

24

Guide: Sleeving – tillverka och klä dina egna strömkablar

Har du gått i tankarna om att tillverka egna strömkablar, även kallat sleeving, till datorn? Moddaren Laine guidar genom djungeln av verktyg, material och metoder.

26

Fractal Design Define S2 Vision introducerar härdat glas och RGB-fläktar

Avskalad design och bra luftgenomflöde är egenskaper som ofta kännetecknar chassin från Fractal Design. Med Define S2 Vision tillförs visuell flärd med RGB-fläktar och härdat glas.

19

Asetek lanserar processorkylaren 645LT AIO för kompakta SFF-byggen

Datorer av ultrakompakt snitt blir allt vanligare och nu släpper Asetek den krympta slutna vattenkylaren 645LT AIO, med medföljande lågprofilsfläkt från Noctua.

I samarbete med Republic of Gamers
28

Laine's ROG Freya – handbyggt chassi når sin slutgiltiga form

I den andra och sista delen i artikelserien ROG Freya färdigställer Laine det handbyggda projektet, och summerar hela upplevelsen med ett galleri på resultatet.

I samarbete med Republic of Gamers
26

Laine's ROG Freya – handbyggt chassi från idé till verklighet

I en ny artikelserie går Laine steg för steg igenom byggandet av projektet ROG Freya. Följ med på en heltäckande resa från planering till konceptskisser och förverkligande.

95

Asetek släpper sluten vattenkylare för Intel Xeon W-3175X – kylförmåga på 500 watt

För att hålla Intels 28-kärniga Xeon W-3175X sval krävs rejäla doningar. Nu lanserar Asetek en sluten vattenkylare med god prestanda, ett råbarkat yttre och en saftig prislapp.

16

Testpilot: Phanteks Enthoo Evolv X – rymligt chassi med vattenkylning i åtanke

Phanteks nykomling Enthoo Evolv X en lyxig låda i aluminium och härdat glas, och som även rymmer stora mängder med vattenkylning. Testpiloten "Laine" kikar närmare.

21

Testpilot: Cooler Master Mastercase SL600M – stilfullt chassi med modulär design

Med Mastercase SL600M visar Cooler Master en nedskalad och stilfull sida av sig själva för entusiaster som inte jagar efter regnbågar. Testpiloten "Laine" tar en närmare titt.

45

Testpilot: Cooler Master Hyper 212 Black Edition – klassisk kylare i ny skrud

Testpiloten "Laine" testar den uppdaterade Cooler Master Hyper 212 med tilläget Black Edition i namnet. Det handlar om en prispressad kylare draperad i mörk nickel och borstad aluminium.

8

Testpilot: Be Quiet Silent Base 601

Testpiloten "Laine" undersöker möjligheterna i Be Quiets dämpade nytillskott Silent Base 601, ett chassi anpassat för lägre ljudnivå.

12

Testpilot: Fractal Design Celsius S24

Med expanderbar konstruktion och ett sedvanligt stiligt yttre presenterar Fractal Design den slutna vattenkylaren Celsius. Testpiloten "Laine" ställer den mot traditionell vattenkylning.

76

Testpilot: Noblechairs Epic – påkostad gamingstol med äkta läder

Med en klädsel i äkta läder och slående kontraststygn är Epic en datorstol som sticker ut från mängden. Testpiloten “Laine” har fått det krävande uppdraget att sitta i den.

14

Testpilot: Qnap TS-228A – stilig NAS-server för nybörjare

Qnap presenterar avskalad nätverkslagring med fokus på nya användare. Testpiloten "Laine" kollar närmare på vad det innebär.

26

Testpilot: Cablemod Pro

Testpiloten "Laine" testar Cablemod Pro, som ska göra det lättare för gemene användare att anpassa sin dator med skräddarsydda kablar och tillbehör.

24

Testpilot: Microsoft Classic Intellimouse

Microsoft bringar nytt liv i Intellimouse-serien med modellen Classic. Testpiloten "Laine" kollar närmare på vad den klarar av.

24

Testpilot: Fractal Design Define R6 TG

Flaggskeppet Define R6 TG rymmer enorma mängder vattenkylning innanför den härdade glaspanelen. Testpiloten "Laine" utforskar möjligheterna närmare.