Inlägg

Inlägg som Haker har skrivit i forumet
Av Haker

PoE har satt ribban riktigt högt

Av Haker

Också fått ett, ej handlat från Kina eller utanför Sverige den senaste tiden.
Fick det i samband med att jag beställde från inet. Ren slump?

Av Haker
Skrivet av pskjonte:

Precis när man byggt ihop en i9a kommer dessa nyheter!

Gah!

Lite så tänkte jag också när jag hoppade från 2600k till 7700k och 8700k kom inte långt efter :')

Av Haker
Skrivet av KingCobra:

Tycker det är skumt att ni överhuvudtaget upplever tearing nu för tiden. Med eller utan synk. Har alltid v synk av och använder inte g eller freesynk. Har inte sett något sen jag skaffade 144 hz skärmar. Förr kunde man ha stora problem med det...men som sagt, det var flera år sen.

Har exakt samma upplevelse här, dock så spelar jag mindre krävande spel eller så sänker jag hellre grafiken för att hålla så nära 144fps eller högre i samtliga spel.

Skrivet av Icte:

Det är som att gå från en HDD till en SSD - plötslig stor skillnad när man väl testat och väldigt svårt att gå tillbaka. Men innan man har testat/använt det ett tag så är det inget man saknar helt enkelt!

Testade Freesync nu när man kunde med nVidia kort men märker ingen skillnad alls. Jag kanske inte är så känslig?

Av Haker
Skrivet av PaE:

Någon som testat med Acer XF240H?

Enligt denna recension ska det i princip vara samma skärm som Acer XFA240 som finns med i Nvidias lista över kompatibla skärmar. Kan vara intressant för fler, då XF240H just nu ligger #1 på Inets topplista.

Note that alongside the Acer XFA240, there’s also the Acer XF240H model which is essentially the same monitor though it only supports FreeSync over DisplayPort. Moreover, the Acer XF240H is usually more expensive – depending on the region.

Fungerar perfekt i Blackops 4. Enda spelet jag testat dock

Av Haker
Skrivet av anon159643:

Källa?
Din bild har inte större bevisvärde än det random person skriver på ett forum.

Många har kritiserat mig i mina dagar för jag har klagat för att inte fler än 4 kärnor görs till konsument cpuer, där de har sagt att det ej behövs. Vilket tydligt har visat sig vara fel. Problemet är dock att många kärnor sätter press på övrig hårdvara om det ska vara någon vits.
32 core för 10 000kr inom snar framtidig är liksom bara att glömma av hur många anledningar som helst, främst för att det är väldigt korkat av AMD även om de kunde. Varför säja något tokbilligt om det ej behövs, köparna av en sådan processor har dessutom extrem övrig hårdvara.

Sedan självklart går det nyttja en 64 core cpu utan att ens ha en gpu, nästan inget ram eller ssd. Men vi pratar då inte användning av någon vanlig användare utan troligen en server av något slag.

*edit*
Mitt tips i påstådda skärmdumpar är just leta knepigheter. Stämmer ej informationen om Threadripper så är den övriga ej heller pålitlig.

*edit2*
Man kan tycka jag är extrem. Men fundera själv om ni skulle lasta en 32 core cpu till max med era vardagliga sysslor bara ni höjer noggranheten etc, vilka krav skulle det ställa på övrig hårdvara, skulle 32GB ram räcka etc?

Bilden är 100% fake

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/a44f4b/the_excel_spread...

Av Haker

Moccamaster här med. Prisvärd och bra

Av Haker

8 år nu. Precis innan alla "smart tv's" kom

Väntar något år till innan jag köper en OLED

Av Haker

Inte förvånad alls att netcode är skit.
Var väldigt mycket rubber banding i lobbys samt man tog skada långt bakom skydd flera gånger.

Vill de pusha blackout så kommer de garanterat att arbeta för att förbättra detta

Av Haker

Fina 1440p siffror.
Tror dock jag väntar till 7nm innan jag går över till 1440/144hz

Av Haker

Gillar det faktiskt. Tycker dock de skulle kört hårdare för CoD stilen och ökat looten så det blir mindre fokus på själva lootandet.

Öka till ~120 spelare per game och dubblera looten så det blir mer action.

Sen tycker jag de borde ta bort level 3 armor från spelet helt. På tok för starkt.

Blir nog mitt första CoD köp på 10 år

Av Haker
Skrivet av Ozzed:

Nu vet jag inte hur det är för tillfället men på Nvidias grafikkort så brukar det la vara så att det är Samsun's minnen man vill ha? min erfarenhet är att Samsung-minnen klockar bättre än SK Hynix.

Förmodligen så kommer det inte heller anges vilken minnestillverkare det är så det blir ett lotteri känns det som, men klockar man inte alls så går det säkert lika bra med vilket som.

Yep

Samsung > Micron > Hynix

Av Haker

du ska leta efter wallet.dat

(om han har bitcoin core installerat så kolla C:\Users\YourUserName\Appdata\Roaming\Bitcoin)

win + r sen skriv %appdata%

är filen krypterad är du ganska körd

Av Haker
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Alla RX580 och 570 är mystiska. Inte en normal människa som ser röken av dem innan miners dammsugit marknaden.

Rätt säker att huvudandledningen till att Asrock börjar med gpus är pga mining

https://pbs.twimg.com/media/DZYzimGXkAAjlAv.jpg:large

Av Haker
Skrivet av Trebsor:

@Cruceuz: För 100% klarhet, du kör med de sata power -> 6 pin som är med på bild? Jag tycker nämligen din beskrivning på felen tyder på att korten inte får tillräckligt med ström och om du kör med den medföljande adaptern skulle det möjligtvis kunna förklara situationen. sata power kan inte bidra med särskilt många watt och speciellt inte om du kopplat flera risers på samma kabel ifrån nätagget.

Sata > 6 pin är en extrem brandrisk.

Av Haker
Skrivet av Greed:

Jo, jag och en kompis satt och pratade om detta både igår och idag. Jag har också suttit och läst mycket samt sett många klipp från olika "experter" på YouTube inom ämnet och samtliga "experter" vill att man ska använda deras referral links, såg på flertalet videos att folk gjorde oftast mer pengar på referrals än på sitt intresse från sina investeringar. Men det går säkerligen tjäna pengar på det utan referrals också för man får ju en viss % i plus varje dag på sitt intresse och så får man ju själv välja att åter-investera eller plocka ut i pengar/bitcoins. Dessa pyramid/ponzi-scheman fungerar så länge det kommer in nytt folk med pengar som betalar av de tidigare investerarnas lån. Men sen kan man ju också se all form av lotteri/spel som pyramid/ponzi-scheman också, även Bingo-Lotto, Postkodslotteriet och andra spel är ju rena pyramidspel också. Jag har hursom gått in med en summa på strax över $100 på DavorCoin tidigare idag, ska bli intressant att se vad som händer de kommande veckorna.

O där kom det!

Tusentals personer sitter nu med värdelösa BCC tokens som fyller noll funktion medans ägarna av bitconnect har deras Bitcoins
https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/

Av Haker
Skrivet av Enigma:

Man kan bara älska Vegakorten. Nu är inte min mainrigg alls uppsatt för mining med optimerade drivers osv, men kör -36% PL och HBM2 på 1185MHz som ger mig 47.5Mh/s @ ~168w i Claymore Ethereum med Vega64:

https://i.imgur.com/KNECwag.jpg

Med HBM @ 1200MHz sprängde jag nästan 50Mh/s men kortet blev instabil då.

Har du provat Monero också? Riktigt bra prestanda av Vega där

Av Haker
Skrivet av anon284015:

Så teoretiskt sett med "normalt" elpris så skulle min RX 480 kunna stå o bryta dygnet runt och då gå med vinst?

Ja, bra med vinst. Det är just därför du inte hittar AMD kort i Sverige nu!

Om du tjänar säg 35 kronor om dagen med en elkostad på 2 kronor/dag från just det kortet. Med dagens priser så tar det mellan 3-4 månader att betala av de flesta grafikkort idag. Sen är det ren passiv inkomst.

35-45 kronor om dagen låter inte som mycket, men säg du har 10 kort som tuggar då blir det helt plötsligt några tusenlappar i månaden på att göra väldigt lite. Sen ska man inte glömma skatta också men det är fortfarande bra lönsamhet i mining just nu

Av Haker

Grymt! Blir nog min första HTPC/Emulatorlåda med en sådan

Av Haker

Nu jävlar går det undan. Tänkte själv hoppa på 1440/144hz när Volta/Ampere kommer