Inlägg

Inlägg som FabriciusRex har skrivit i forumet
Av FabriciusRex

Butlerian jihad.

Av FabriciusRex

svt får gärna ta bort sin fula logotyp från innehållet.

Av FabriciusRex

blir nog att vänta på pc release. Vill inte köpa spelet två gånger, först till ps5 för att sedan spela om med allt ögongodis på pc.

Av FabriciusRex

hoppas de kan lösa problemen med stuttering som alla ue5 spel verkar ha.

Av FabriciusRex

coolt att den blev så liten men designen är inte snygg. Ser ut som vilken liten enhet som helst.

Av FabriciusRex

Spelar mest souls-spelen från from software. Och lite arpg på det. Samt cdpr spel.

Av FabriciusRex

Ingen desperation här. När meddelandet om att jag förverkat min rätt att se på videor rensar jag webbdata i webbläsaren och loggar in igen på mitt google konto och fortsätter att kolla reklamfritt. (Edge, uBlock Origin, win11)

Jag mår inte ett dugg dåligt över det här. Jag betalar tillräckligt till google genom att jag låter dem samla in data om mig via mitt användande av deras tjänster i mina olika enheter.

Av FabriciusRex

En till krasch. Installerade om 23.9.1, startade spelet och gick in amd adrenaline mjukvaran. Fläktarna snurrade knappt trots hög temp. Kurvan var default vilket ska betyda att det är ok. Justerade kurvan lite och så kickade de igång. Varför det blev så här har jag ingen aning om. Men det förklarar ju krascherna om fläktarna knappt snurrar. Och det blev så efter installation av 23.9.2.

Av FabriciusRex

Installerade just denna och gick med i AMD User experience program. Datorn kraschade inom minuter i cyberpunk. Tillförlitlighetshistorik visar att AMD User experience program master slutat fungera. Har inaktiverat denna och hoppas på det bästa!

Av FabriciusRex
Skrivet av Dreijer:

Fast för fysisk media? Vet inte vilken enhet som skulle satsa på det. Kanske om det skulle gå direkt via bildskärmen. Finns ju inte så många dedikerade och moderna UHDBD-spelare. De flesta spelar nog upp sina filmer på en konsol. Känns inte som att fokus skulle läggas på de .1% som ser på fysisk UHD BD.

jag tänker mer att programmet man spelar upp i kanske kan fixa det.

Av FabriciusRex

ge det lite tid. Det kommer säkert komma uppskalningstekniker som skalar upp bilden medans man kollar.

Av FabriciusRex
Skrivet av Dyluck:

//..//

Att betala skyhöga summor för saker som är fungeable(går copy-paste oavsätt om det finns ett blockchain ägarregister) och utan juridiskt skydd är imo riktigt sjuk,

just det här gjorde att jag rekommenderade till de som lyssnade att inte ge sig in i NFT. Det hela stinker också av greater fool theory, gäller bara att hitta någon annan större dumbom som är villig att köpa.

Av FabriciusRex

Lyckades gitcha mig upp på spåret från taket på Afterlife. Saker jag testat: man kan inte hoppa på de flygande bilarna. Man faller igenom bara. Man klarar höga fall ner i vatten.

patch 2.0 har verkligen andats nytt liv i spelet.

Av FabriciusRex

Det känns som att vi inte är många steg ifrån att staten ska börja samla in data om ens position via mobilen.

Av FabriciusRex
Skrivet av medbor:

Menar du båda eller citerade du fel?

Jag höll med om One Piece och sedan la jag till mina tankar om serien Foundation. Sorry om det var oklart

Av FabriciusRex
Skrivet av Necrophor:

One Piece
Netflix

Netflix storsatsar på en live-action version av denna Anime... och... de verkar faktiskt ha lyckats denna gång! Riktigt bra serie jag hoppas fortsätter på samma spår. Känslan av att den kommer från Anime infinner sig, men lyckas ändå omvandlas riktigt bra till live-action. Riktigt bra och gedigna skådespelarinsatser från samtliga inblandade, kortfattat: riktigt bra gjort!

Det bästa från Netflix på riktigt länge.

^ Detta ^

Andra säsongen av Foundation. Första säsongen gick ju åt till att komma över hur annorlunda allt i serien är från böckerna. Jag väljer nu att döma serien på dess egna meriter och andra säsongen är bra sci-fi.

Av FabriciusRex

Nu äter jag inte spaghetti men varför inte använda tummen och pekfingret för att måtta. Och så håller man koll på var på tummen pekfingret sluter loopen.

barilla fettuccine är min go-to pasta. Och det kommer i bollar. Lätt att räkna på ena handens fingrar.

Av FabriciusRex

Fick just hem ett 7900 xtx och har smått otroliga >120W i idle. Har läst runt på reddit och testat olika lösningar. Men lösningarna verkar vara specifika för vilken gpu + skärm kombination man har. Det är i alla fall vad jag förstått.

Ska ge ditt tips ett försök.

EDIT: Löste inte problemet. Har en LG OLED42C24LA 4K@120 Hz

Av FabriciusRex

Jag får batteriångest bara när jag reser och är beroende av olika appar. Hemma inte alls.

Av FabriciusRex

Älskar DF