Inlägg

Inlägg som Grants har skrivit i forumet
Av Grants

Jag tror det absolut viktigaste är att sätta upp mätbara mål för nästa års lönesnack. Fråga chefen om vad du konkret behöver göra under året för att få t.ex. 2000, 3000, 5000 kr mer i månaden.

Av Grants

Någon vettig PS4 ARK (dedicated) server där ute?

Hej !

Jag och en polare lirade ofantligt mycket ARK förut på PS4 men fick lov att ge upp på grund av de offentliga servrarna inte orkade med. På senare tid har jag varit lite sugen att komma igång igen. Någon som vet om en stabil server för PS4? Gärna PvE och så nära standard som möjligt gällande taming osv.

Av Grants

Neato Connected här med. Sjukt nöjd! För bästa resultat krävs dock att man planerar lite med kablar osv.

Av Grants

Ålder: 33
Rank: runt silver, var gold 3 förut
Spelar: mid, top, supp
adda: Grants

Kör helst via skype, ts, mumble osv.

Dags att vi drar igång en Sweclockers Club?

Av Grants

D3 PS4 vänner

Hej alla glada!

Jag köpte D3 till PS4 för en vecka sedan och undrar om det finns några fler som kör?

Söker främst folk som är lite äldre (25+ish)

Adda mig om ni har lust att köra lite!

PSN: Zevhran

Av Grants
Skrivet av Mocka:

Blev 100 nu men har faktiskt ingen aning om vad man skall göra förutom att köra vidare Follower Missions i Garrison och dungeons för gear. Folk verkar väldigt upptagna med allt möjligt, t ex nåt "CM Daily", vad är det?

Nån som orkar lista lite saker man skall göra vid 100 (PvE)? Samt något bra sätt för att skaffa resources i Garrison? De jag får i kartongen utanför Keep går åt för att skicka ut alla gubbar på nya missions så jag verkar aldrig komma upp i de 2000 jag skall ha för att uppgradera Keep.

http://www.wowhead.com/news=244538/guide-to-getting-the-ilvl-...

Varsegod:)

Av Grants

31 år här. adda gärna, precis köpt en PS4a+Destiny och tycker solo är tråkigt.. Har kört upp till lvl 7 eller något. Borde komma högre upp innan kvällen är slut

= Zevhran

Av Grants

En achievement kvar på HC och så dör jag...

Argh!

Någon uttråkad gearad HC spelare som har möjlighet att dra upp min lvl 60 munk + döda Maltheal på Torment 1 åt mig? Kan erbjuda en bra lvl 60 witching hour på SC, går tyvärr inte byta så mycket annat:/. Sitter på 95% achievements och skulle vilja hinna klart med dem innan 2.1 kommer ut.

/Grants

Av Grants

Bara ett litet tips till er som rerollar.. +x% damage på vapnet är rätt kasst. Det ökar enbart damage på grund DPS, dvs 1179-1440 är INTE inräknat i denna skada, utan enbart det som vapnet har i grund. I ovanstående exempel så är det alltså:
Min skada:
1482 - 1179 = 303
Max skada:
2015-1440 = 575
dvs
10% ökning på 303-575 = 30.3-57.5 damage ökning totalt på vapnet.

Av Grants

Dumpa någon passive för Dominance så ska det nog ordna sig:)

Av Grants

Tjo!

Tack för svaren. Det slutade med att jag gjorde en Shaman på Frostmane.

Av Grants

Svenskt(ish) guild?

Tjo, har funderat lite på att återvända till WoW och undrar om det finns några större aktiva guilds där merparten är svenskar? Behöver inte vara något hardcore men ser gärna att det körs lite pve raids och någon RBG då och då.

Ett krav är att servern ska vara high pop.

Kort om mig:

Jag är 30 år
Nio års erfarenhet av raiding i EQ
3 års erfarenhet av WoW raids varav två år som class leader för hunters i ett av de större guilden på min server
2000ish pvp rating 3v3 samt 2v2

Server / faction spelar ingen större roll, funderar på om jag ska börja helt från början eller om jag flyttar någon gubbe.

Av Grants

Jag och några polare kör fortfarande Warframe. Det är faktiskt skoj som fasen även fast vissa av oss har kört över 200 timmar.

Rank 13 och jobbar sakta men säkert mot 14. Har runt 15 vapen kvar att maxa.

Lägg till mig (Zevhran) om någon har lust att köra.

Av Grants

(A) Hunter LF svenskt RGB lag

Tjo!

Som titeln säger så är jag en 90 hunter som söker efter ett svenskt RBG lag. Har inte så jätte mycket erfarenhet av just RBG men har kört väldigt mycket Arena. Skicka ett meddelande eller svara på tråden vid intresse.

PS: Mitt 2v2 och 3v3 lag är inga seriösa lag.. Utan har bara använts för att hjälpa några polare med conq cap varje vecka (de spelar utan pvp gear..)

wowarmory:
http://eu.battle.net/wow/en/character/azuremyst/Zevhran/simpl...

Av Grants

Det är ingen "rättighet" att bli max level+100 i Diablo. Man behöver heller inte bli max level+100... Många har idag klarat Inferno Diablo utan någon som helst bonus från Paragon levels. Diablo är en grindfest utan dess like, gillar man det inte så ska man spela något annat. Spelar nog ingen roll hur mycket content som läggs till, folk kommer ändå att grinda och grinda samma sak. Vill man ha episka raider osv så spela ett MMO.

Av Grants
Skrivet av ArakanI2:

Började igen för några veckor sedan, *ArakanI är mitt b.net konto, bara att lägga till mig. Har blivit ganska mycket Diablo II de senaste dagarna, och idag hade jag tänkt att göra en strafezon.
Spelar på laddern ska väll även tilläggas.

Sure, jag är hemma runt 17:00 och kan lira någon timma. Kan boosta med på mitt andra konto om vi behöver...

Av Grants

Ge...mig...ladder reset !

Någon annan som fortfarande lirar?:) Hojta tlll om ni vill köra lite. (grants83) är mitt main konto.

Av Grants

Är det bara jag som kommer sakna att det var sååå jäkla svårt/drygt att bli leve 99? Nu blir man maxlevel genom att bara lira igenom spelet. Grindandet är helt borta:(

Av Grants

Meh, läst igenom tre sidor nu och Everquest har knappt nämnts?! Jag började lira The Realm, vilket var nog det första MMO'et som någonsin skapades, UO kom ut ungefär samtidigt (vet inte 100% vilken av dom som var först ut). The Realm var helt i 2D och hade ungefär 1500 spelare online samtidigt. Det häftiga är att det faktiskt "lever" fortfarande... www.realmserver.com Jag brukar faktiskt testa det var femte år bara för att vara lite nostalgisk.

Everquest... fyyy fan va jag har spelet det spelet... Älskade verkligen att allt var så ofantligt stort, man kunde gå vartsomhelst, var hela tiden livrädd att man skulle dö, och under de första åren så fanns det inte ens kartor. Dog man kunde man behöva springa runt och jaga sitt lik i flera timmar. Men höjdpunken i spelet var nog att det verkligen behövdes i stort sätt en hel grupp för att kunna levla, och att varje level kändes som en prestation. Det "dingande" ljudet var en fröjd att höra, och det tog verkligen månader att levla.

För mig så ska ett onlinespel vara:
SVÅRT!
Quests ska fan betyda något, sluta fjanta runt med att ge 10% av en level för att lämna in lite pälsar.
Fokus ska ligga på att folk ska spela tillsammans och inte soloa hela vägen.
Om man dör ska det svida! I wow så är man aldrig "rädd" för att dö, eftersom det inte gör något alls. 5 mins corpserun och ingen som helst penalty är bara fånigt.

Jag spelade Everquest i 9 år, och sen hoppade jag på WoW i 1 år. Tog mig 1.5 vecka att levla till max level i WoW, och hade sen fullt epic gear efter 1 månad, jippi....

Citat:

Ursprungligen inskrivet av KingCobra

Om ni skall vara ärliga mot varandra så är det väldigt enkelt. Det bästa MMORPG man spelat är oftast det första man spelat. Alla andra spel efter det blir bara en upprepning och ger inga överaskningar. Började lira WoW vanilla 2005... har testat massor med MMORPGs efter det och inga har givit mig några som helst liknande episka upplevelser som WoW gjorde. Det beror inte som sagt på att WoW var bättre utan för att jag upplevde dom för första gången med WoW.

Kan hålla med om detta till 100%. Inget spel i efterhand kommer ge den där känslan igen som man hade första gången man spelade [insert random MMO here].

Av Grants

Antec Case Performance One P182 - kylning

Hej! Jag har ett P182 och märker att lådan blir ganska varm. Är det "värt" att köpa nya chassi fläktar till lådan? Upplever man någon skillnad överhuvudtaget? Har varit lite sugen på att köpa 1 till 8800 GTS 512 och köra dual.

Och om man köper ett till GFX kort, måste man köpa till något för att kunna köra SLI ?