Inlägg

Inlägg som persson78 har skrivit i forumet
Av persson78
Skrivet av wheaa:

Nu fick jag mail från power att som cancellerat min beställning. Kan väl knappast vara ok? Så oskäligt pris var det ju inte

Håller med då dom både mottagit och bekräftat ordern i separata mail. Annullering borde skett efter mottagen order, men före bekräftad. Speciellt då priset inte var orimligt.

Av persson78
Skrivet av Danieleet:

Hur många av er som köpte en Xbox och tycker det är fel av Power att makulera ordern hade själva acceptera att sälja sin Xbox till en privatperson på blocket för tusenlappen mindre bara för att ni råkade komma åt fel siffra när ni skapade annonsen, inte många va?

Fast nu har POWER skickat två mail innan:
1. Mottagen order och är allt ok skickas den.
2. Bekräftat ordern och bett lagret att packa och skicka.

Ska det vara rätt så ska 2 vara annullering eller som nu att annullering kommer som 3 att priset är helt uppåt väggarna.

Av persson78

Mitt Ultimate gick ut igår. Så köpte 12 månader Xbox live guld på livekort.se för 312kr
Fick 4st 3 månaders koder.
Varje kod gav 1 månad extra om jag aktiverade automatisk förlängning. (Fick sen stänga av det innan nästa kod). Blev 16 månader.
Köpte en omgång till. Repeat -> 32 månader
Köpte ultimate för 135kr vilket konverterade de föregående månaderna till ultimate.

Tldr
Tricket fungerar. Har nu Ultimate till sista april 2025 för 750kr.

Ps. Fick in i BankID femtioelva ggr för att microsoft ska verifiera kortet varje gång man aktiverade auto förlängning för extra månaderna. Men värt besväret.

Ps2. Motsvarande Ultimate betalt per månad. 135*33 = 4455kr

Av persson78
Skrivet av Chris_Kadaver:

Tack!
Jag har mitt konto kopplat sedan länge. Vet däremot inte hur jag kunde missa den rean? Kommer det komma upp fler produkter eller var det där allt? Helt okey deals faktiskt.

Kolla så du får deras nyhetsbrev.

Av persson78
Skrivet av Role_Model:

Jag hade fått för mig att det gick att hämta från tillverkaren, men inser att det var neo geo arcade stick som fungerade så. Det verkar dock finnas en drös med videos på youtube som visar hur man håller på med det där.

Jag undrar hur @MiLeS fick koden, per mejl från elgiganten eller vad? Man kan undra hur mottagare väljs ut. Jag har länge funderat på capcoms arcade stick men tyckt att det var för dyrt - nu blev det ett givet köp!

Det var på deras instagramstory alternativt elgigantengaming som det låg ute.

Av persson78

Slog ihop två bilder till en och hade som ”bakgrundsbild” på min 3310. Blev sen avataren här på Swec (och är det fortfarande)..

Av persson78

Activated OverClock!

Av persson78

@webhallen fular sig ju genom att inte ha med de två produktbilder som visar att man bara kan hänga/fästa kabel på baksidan.

Av persson78

Bra initiativ!

Av persson78

Följ gärna upp förra årets framtidsvisioner gällande datorn i hemmet.

Av persson78
Skrivet av Shiftypants:

Köpte ett USB capture card. En "Cam Link"-kopia. Ca €30 med frakt från tyska Amazon. Inte hunnit testa ännu men ska leka med den imorgon om jag hinner. Verkar lovande om man frågar EposVox.

https://i.imgur.com/XMAI7Fg.jpg

Länk till amazon?

Av persson78

Asus bjuder in dig till gamingrepubliken med detta kompletta paket som kommer hålla dig på topp i flera år.
Med en grund från sin ROG-serie så är det gaming ända in i kaklet.
För att hålla allt i minnet så har man kompletterat med 32 GB minne och dubbla SSD från Corsair.
Chassit står stabilt och äger utrymmet i full RGB om man så önskar, och en 32 tum skärm avrundar detta mäktiga paket.
Tuta och kör!

Av persson78

Behöver tips på varumärken som inte finns hos komplett 😛

Av persson78
Skrivet av Lollertits:

Kom till ett stopp med deras kundservice, gjorde en ARN anmälan. Fick svar för ett par dagar sen och deras uttalande stämmer inte vad som sagts hos kundservice eller Telenor.

Kundservice hävdar bugg i systemet, rabatten skulle varit på abonnemanget. Från Telenor stämmer det också.

I ARN svaret hävdar Elgiganten att det inte var en bugg eller fel prissättning men att MTK bara gäller om man följer avtalet. Bryter jag abonnemanget ändras priset.

För mig är detta ett tecken på att de inte har rent mjöl i påsen då de ändrar sin historia. Jag kommer svara i min anmälan ikväll och sen får vi se vart det bär av.

Tillsvidare har jag sagt upp abonnemanget och fått telefonen för 3600. Telenor har generellt sett var hjälpsamma då detta verkar ha blivit ett stort problem för de med.
Jag hade inte orkat bry mig om detta ifall Elgiganten varit lite med tillmötesgående och haft en bra kundservice. Men med copy pastade svar och noll sympati så blir jag så förbannad.
Totalt orimligt att skicka en telefon till någon och inte berätta att priset är ändrat. Flera dagar senare får man själv ta kontakt med dem istället för att de tar kontakt med en.

Men som jag svarade tidigare i tråden.
Med den summan du kommer betala i månaden under ”avtalstiden” så kommer du ju komma upp i MTK månad 6. Menar Elgiganten att du inte ska betala mer sen?

Av persson78
Skrivet av MrNubcake:

Nu har jag fått ett mejl från mobil@giganten.se:

Det är en rabatt på 70:- för den totala månadskostnaden som man får när man vill vara kund hos Telenor och ta del av erbjudandet. Skulle du vilja säga upp det och begära en slutfaktura på det blir kostnaden högre då rabatten och förmånen försvinner. Det blir då 4191:- vilket avser följande:
150:-x24 = 3600:- för telefonen
250:- startavgift
269:- för en månad med Telenor 8GB.
Skulle det vara så att du vill säga upp det hela och betala av telefonen direkt så är kostnaden högre, detta görs då direkt till Telenor. Minsta totalkostnaden på 2171:- gäller alltså när man behåller sitt abonnemang och tar del av rabatten på 70:-/mån som gäller i 24 månader. Önskar du avbryta ditt köp så kan du låta telefon gå i retur till oss eller skicka tillbaka den till oss, så avbryter vi köpet därefter.

De står alltså fast vid det Telenor säger. Blir att ångra och låta telefonen gå i retur för min del Måste dock säga att de som har ansvaret för att lägga upp produktinformation kanske ska ta en lektion från denna kundservicearbetare om hur man presenterar information på ett korrekt och tydligt sätt.

Jag hade svarat och frågat hur de kan få MTK till 2171:- om du behåller telefon och abonnemang. Då är det ju bara att behålla abb men inte använda det och så slutar det på 2171:-?
Fast i min värld är korrekt MTK 8627:- om du behåller abb. (269+80 i 24 mån plus 251)

Edit: Så när man får räkningen för månad 6 då man når upp i deras MTK på 2171:- så är det bara att bestrida igen?

Av persson78

Kan man få lite bilder på Amigan?

Av persson78

Stabilt!
Julen är räddad! 😚

Skickades från m.sweclockers.com

Av persson78

De kunde lika bra döpt de nya Star Wars-filmerna till:
A Newer Hope
The First Order Strikes Back
The Jedi Returns Again

Skickades från m.sweclockers.com

Av persson78
Skrivet av Bakgrund:

Nästan på den nivån faktiskt! Nä men det blir inte mycket mer forumläsande till dess att det är fixat iallafall, så Sweclockers kanske gjorde oss en god gärning.

Ja, det är den sidan jag använder 95% av tiden på Swec.

Skickades från m.sweclockers.com

Av persson78

Julen är förstörd! 😛

Skickades från m.sweclockers.com