Inlägg

Inlägg som NuZ har skrivit i forumet
Av NuZ

Grattis! 🥳

Av NuZ

Finns ju hyffsat tysta fläktar nu för tiden så vet ej om det är värt "än"

Av NuZ
Skrivet av friArsenik:

Kompisarna kolsyrade vodka en gång i tiden... Vi var 16. Efter 3 shots och 5 minuter log de på golvet...
Det var roligt att åskåda

Haha

Av NuZ
Skrivet av friArsenik:

Soda apparat från Sony

Kom ihåg att det passar endast exclusiva CO2 gas patroner från Sony

Naa hela kedjan. Alla tillbehör till mäsk och även destilleringsapparat. Tänk dock på att endast Sonys jäst och socker får användas och endast Sonys des.apparat funkar med mäsken. Exklusiv sonysprit i den exklusiva sonyläsken

Av NuZ
Skrivet av Bussović:

Välkomna!

Viktigt att ni älskar kebab och hatar ananas här annars blir väldigt många medlemmar ledsna!

Ananas på pizza är ju fantastiskt!!!

Av NuZ

Jobbar med it-säk så enkla lösenord på postits utspridda över kontoret

Av NuZ

Nice!

Av NuZ
Skrivet av Sorten:

Skillnaden är dock att Sony har utvecklat sina egna IP som Horizon exempelvis till stor del har de inte köpt stora tredjeparts studios utan de har utvecklat sina egna IP under lång tid vilket jag anser är en stor skillnad. Hade Microsoft sagt nu ska vi lansera fem nya studios som skapa spel till Xbox eller köpt in små indietillverkare och plöjt ner pengar i dem då tror jag folk hade reagerat avsevärt mindre. Nu reagerar folk för att det är stora studior med stora portföljer av spel och det är där jag tror den stora skillnaden är faktiskt i folk reaktion. Jag tror att många känner att Microsoft gör det här lite för att de inte har kunnat skapa lika bra IP som Sony har gjort till sina exempelvis Horizon.

Xbox har väl också utvecklat sina stora IP själva? Halo, Forza, Gears, Sunset overdrive, Sea of thieves osv osv. Är ju exakt samma sak?! Bara det att MS är mer aktiva just nu med uppköp av utgivare och studios

Av NuZ

Handkontroll slår M/KB alla dagar, i alla spel!

Att spela gör sig mycket bättre på konsol

Av NuZ

🧐

Av NuZ
Skrivet av anon330584:

Det har jag inte hävdat.

De anställda inom Huawei är knappast slavarbetare, utan anställda som vilket annat företag som hellst.

Att Huawei blir utestängda i Sverige handlar inte om slavarbete, eller hur Kina behandlar sina invånare, utan om att USA säger att Huawei ska stängas ute, då de skyller att de ”spionerar” åt Kina som stat, utan att framlägga några bevis.

Men att USA (NSA) installerade utrustning i teknik, och spionerade på andra ländet, företag mm stoppade inte andra länder företag ftån USA att sälja sin utrustning, utan mer eller mindre bara ”ok, inte bra gjort, men kan vi köpa 1000 enheter till ok?”

USA är rädda för hur stora Kina börjar bli inom teknik mm, och hur dominanta de börjar bli i världen, och det hotar USA’s världsdominans.

Skulle Huawei varit ägt av personer i dx Tyskland hade ingen sagt något, men vara för att ägandet och företaget är baserat i Kina så är alla emot Huawei utan att konkreta bevis lagts fram som bevisar att de spionerar på länder/företag mm.

Det märks att du inte har en aning om und och säkerhetstjänst samt läget i Sverige?! Jag jobbar med just det och kan gladeligen säga att detta är ett mycket bra beslut. Kineserna har inget i våra infra att göra. Främst då mer och mer saker blir uppkopplade som kraftverken etc.

Det handlar inte om avlyssning på det viset. Det handlar om kontroll över infrastruktur

Av NuZ
Skrivet av trickeh2k:

Försöker inte övertala dig heller, bara att det här inte följer samma mönster som tidigare. Att du är bränd är deras förlust och något jag har fullt sympati för dock.

Tack

Av NuZ
Skrivet av trickeh2k:

Du förutsätter en väldans massa saker, WC3 kan jag inte säga något om dock. Det var en riktig cashgrab och att de försökt smussla det under mattan hur dåligt team 1 skött utvecklingen. Vet inte vad du menar med HS? Cod har inget med Blizzard att göra och ser inte vad du ens försöker åsyfta, vad är det med D3?

Helt ogrundat säger du sedan att det inte har en chans att bli bra, jag köper att du är bränd och har misstro men när du bestämt på förhand och sedan inte tar dig tid att läsa och titta på videos där de förklarar vad de gjort och vad som skiljer sig säger det mesta.

Blizzard är en del av Activision och ja jag är bränd. Är ju mer frustrerande att de bara sopar det under mattan och *stoltserar* ”-Titta vad vi är duktiga! Säg att vi är duktiga!” Med D2.

CoD om något är en cashgrab med copy paste saker. HS har blivit helt galet och inte så konstigt att alla flytt kortspelet. D3 är ju inte Diablo alls, är någon typ att loot fest med gulliga färger istället.

Jag förstår att du gillar denna remake men jag går absolut inte att övertala med vackra ord och filmer. Var precis som innan WC3R släppet. Skulle aldrig förboka något från Activision/Blizzard och det är digitalt så lär inte ta slut heller

Av NuZ
Skrivet av Donnerstal:

På vilket sätt är de överprisade?

Du menar att Apples produkter inte är överprisade?

Av NuZ
Skrivet av trickeh2k:

Ja, det är jag fullt medveten om. Jag har inte lika stora förhoppningar om D4 men det här har jag 100% förtroende för.

Sanna mina ord och jag skrev det här först När det kommer en patch som förstör D2 classic kommer folk skrika och nästa Blizzcon kommer inte ett ord yttras om spelet likt WC3 i år, de fyller faktiskt 1år. Inte ett ord om spelet och totalt pissat på WC3 fansen. De censurera alla frågor under eventet om spelet tom. Blir man inte lite frustrerad då?

Actiblizz är Actiblizz och kommer alltid att vara. Se bara på HS hur det är? Cod? WC3? D3? Osv osv.

Inte en chans att detta blir ”bra”, kanske säljer bra pga. alla förbokningar (tyvärr) men dött 2v senare för spelet är kasst och classic förstört med nedstängda servrar etc.

Av NuZ
Skrivet av trickeh2k:

Nä, det är inte alls samma. Helt annan studio som gjort detta. De har gjort remakes av crash och nyligen tony hawk 1&2. Skulle verkligen inte kalla det cashgrab heller. Lyssna på genomgången

https://youtu.be/D3dL7ZeIAsE

Är ju fortfarande Actiblizz vi talar om, vill bara vara säker på att du är medveten om det? Jag litar inte en sekund på dem. Men gör det du och hoppas att du har rätt gällande denna remake

Av NuZ

Tappat förtroendet helt efter WC3, detta är sådan moneygrab så det inte är sant. Fokusera på nya D4 istället och kanske patcha D2 eller ge bort orginalet gratis eller liknande för att försöka vara snälla och kanske få tillbaka lite kärlek.

Sen sluta förköp spel. Det är en del av de som sabbat industrin

Av NuZ
Skrivet av UndaC:

I dagsläget är all utveckling för 2021 redan inplanerad och dark mode är inte med på den listan.

Så det kommer bli nästa period (år alltså) där det kan få plats. Om inte många saker i år går snabbare än tänkt dvs.

Synd för många önskar dark mode/mörkt tema då det är betydligt behagligare att läsa

Av NuZ

Mycket trevlig läsning
Synd med kylflänsen där bara med det priset och priset ska vi inte ens prata om

Av NuZ
Skrivet av PlogarN97:

Väldigt mycket amd-fanbois 2001-2008 på swec

Kom inte hit o ha rätt