Inlägg

Inlägg som IggeM har skrivit i forumet
Av IggeM

Elgiganten har ett sjyst erbjudande på one x atm. Fallout 76 bundle för 3890

Av IggeM
Av IggeM

Säkert ointressant men har ett 980ti, xbox one och cash om du är intresserad

Av IggeM

Om inte kortet använts till mining och funkar som det ska, så startar jag med ett bud på 2800 + frakt för EVGA GeForce GTX 1070 SC Gaming ACX 3.0

Av IggeM

@Dryad: pm:a om det inte blir någon affär

Av IggeM

@Exerox: sålt?

Av IggeM

Sökes/bytes: 1080Ti

Antigen ett rent köp eller byta mot mitt 980Ti (Reference) + pengar emellan.

Skriv i PM!

Läs hela annonsen här

Av IggeM

Endast upphämtning eller har du möjlighet att skicka också ?

Skickades från m.sweclockers.com

Av IggeM

@Ifredrikstrand: ser ju sweet ut! Inte lika att slå till på detta paket https://www.komplett.se/product/1007144/datorutrustning/dator... och plocka ihop resten själv? ser ju att minnena är 2666 mhz ist för 3000 som du länkade men aningen bättre moderkort med mer möjligheter ifall det skulle vara intressant i framtiden. Samt 150 kr billigare ^^

Av IggeM

Köpråd speldator 8-12 k

God kväll folket!

Lovade att hjälpa en polare bygga ihop en dator under BF-rean. Funderade först på att bygga ihop en själv med 1070/ti och ryzen 5 2600x men har kommit över denna https://www.komplett.se/product/11282/datorer/komplett-pc/kom... på komplett.

Tar man bort windows 10 så hamnar den på 11804. Kändes som ett rimligt pris och att man inte sparade något i princip på att bygga själv. Han ska mest lira LoL och CS:GO men kanske något annat i framtiden såklart.

Några förslag? Något annat bygge som kan vara relevant?

Av IggeM

@Dragone: Du har ju en poäng men just CS känns det som om att det flyter på bättre med hög stabil fps. Jag kör med asus pg248q @ 144/180 hz. Så 200 stabilt hade ju varit fint. Mest är det väl för att reda ut varför spelet beter sig som det gör, inte för att det är ospelbart eller påverkar mig märkbart

Av IggeM

@bärplockaren: inget jag har funderat över sådär, började spela cs igen efter ett uppehåll på ca ett år, och som jag minns det förr var det inga problem tidigare.

Av IggeM

Känns som lite väl dålig fps?

God kväll! Har haft lite sämre fps senaste tiden i CS. Hoppar allt mellan 160 till 300 fast jag kör allt på low i 1920x1080. Gör knappt nå skillnad om jag kör 800x600. Kan tycka att 300 fps stabilt borde man ju få....men kanske har fel! Detta händer både i MM & lite värre på DM i och med fler människor på servrarna.

Setup:
i5 4460
8gb ddr3
980ti

Av IggeM

God morgon!

Sista kollen. Tycker rigers setup var klockren. Någon annan som har några invändningar eller förslag innan jag beställer?

Av IggeM

@riger: Ser ju bra ut. Vet du något om Acer skärmen eller ändrade du för att få ner priset?

Av IggeM

De som önskar och har tid får gärna leka runt med inets kundvagn, alla förslag/konfigurationer är uppskattade!

Av IggeM

@Jay-Jay:
@riger: Håller med er. En I5 kanske skulle vara bättre. Ska ta och kika på Define S. Nätagget glömde jag ju helt bort. Något konkret förslag på vilket man ska köpa?

Av IggeM

Komponentkoll/förslag på ändringar speldator 12-15k

God dag!

Sitter nu och försöker sätta ihop en dator till tjejens lillebror som är 12 år gammal. Efter många klagomål på hans gamla acer laptop bestämde sig tomten (hans föräldrar) att det var dags för en uppgradering. Jag fick en budget på 15000 men försöker hålla det nere så gott det går utan att vara dumsnål. Bygget består då av en komplett dator och en skärm. Tangentbord, mus och headset finns!

Jag har just nu satt ihop följande:
https://www.inet.se/kundvagn/visa/10015263/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/10015263/

Grafikkort som kommer användas är ett GTX 680 som finns liggande. Spelandet kommer ske i 1080p. Tror ni kortet håller än? Att det inte klarar att maxa spelen förstår ju även jag, men det duger väl till med/high på dagens spel gissar jag på?

Som jag har förstått så spelar han inga krävande spel alls för tillfället. När det väl börjar nalkas så får vi väl uppgradera grafikkortet då.

Kom gärna med förslag, det var ett tag sen jag hade koll....

Av IggeM

@fantomsmurfen: Köpte skärmen igår och hann spela några timmar overwatch och lite world of warcraft. Har tidigare suttit på en benq xl2410t i ca 5 år.

Skillnaden för mig är faktiskt enorm. Färgerna är mycket bättre, 180 hz ger ett helt otroligt flyt och skärmen känns något större än min gamla fast båda är 24 tum. G-sync verkar göra sitt också, drops från säg 180 fps till 140 eller lägre märker man inte längre.

Jag kände också att priset var lite högt, men jag sålde min multimedia 60 hz skärm och benq för 1500 och då kändes det ändå rimligt att lägga ut 3500.

Nu är jag svinkass på recensioner så om du har några specifika frågor besvarar jag gärna dem

Av IggeM

ROG SWIFT PG278Q / PG279Q Köpes

Hallå! Är på jakt efter någon av dessa skärmar. Skärmen ska vara i bra skick, inga repor, döda pixlar samt BLB. Kvitto och garanti är ett krav.

Bor i Stockholm så en affär mellan 4 ögon är att föredra. Vill gärna se det jag ska köpa. Om det är ett bra erbjudande och skärmen är i bra skick går det nog att lösa något om ni inte befinner er i Stockholm.

Kontakta gärna genom ett meddelande!

Läs hela annonsen här