Inlägg

Inlägg som Sharkfin har skrivit i forumet
Av Sharkfin

nästan så man börjar undra om källan är AMD/Ati låter väldigt konstigt imo om man ser till specifikationerna..

Av Sharkfin

Crysis har mening och en story, warhead är bara skit och bilåkande. Det där om mycket action vet jag inte, det är kul tex. om du kör på svår svårighetsgrad och inte kan skjuta tillbaka utan att byta plats i bilen (du hoppar upp till kulsprutan och det slutar oftast med att bilen dundrar rakt in i en palm).

I Crysis har du långa uppdrag och spännande djungelstrider och du har valmöjlighet, ta trucken runt den ringlande vägen eller sprinta ner för stupet, ett spel som rekommenderas varmt!

Av Sharkfin

Spelar man i klan och alla är duktiga på samma spel kan det bli riktigt kul. Har även några riktigt trevliga minnen av ett par sporefigurer med olika antal könsorgan dit klickade.

Av Sharkfin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tcip
För det första den är inte trådlös, den KAN bli det om man önskar det. Men för att svara på din fråga, kan vara skönt att slippa kabel. Eftersom jag har haft min mus i ett par år nu, som är trådlös så sitter vanan att inte ha en sladd i liksom.

Jag tror en person som har sett eller äger en Mamba mus får svara på tråden inte "jag tror" folk. Menar absolut inget illa menat till dig nu, men du förstår nog. Spekulera kan vi alla göra liksom

Det står att den skall vara för båda enligt razer, dvs den är platt och inte lutad. Vilket gör den äcklig för oberoende om man är vänster eller höger. Sen sitter knapparna som sagt till vänster.

Razer salmosa eller diamondback kanske skulle vara något, men de finns det inga knappar på alls då förrutom vänster- och högerklick.

Av Sharkfin

Varför vill du ha en trådlös grej? Jag vet iaf att min deathadder lutar frän vänster till höger, vet dock inte om så är fallet när det kommer till mamban..

Av Sharkfin

Du får en 8:a för fint arbete, samtidigt som jag tycker att raven1 var ett bra chassi. Känns det lite som att raven2 är lite för stort/avlångt och att det har alldeles för högljudda(?) fläktar.

Känns väldigt motsägelsefullt att sätta feta fläktar i ett chassi där värmen är tänkt stiga ut ur lådan av sig själv (så att man skall kunna använda färre fläktar).. :/

edit: Vad är det för gura? Du har fina stärkare så jag gissar på gibson och inte epi, men med dot-inlays? Är det någon ultra sällsynt utgåva eller så?

Av Sharkfin

En stor eloge till de som skapade speedfan, det enda man vill göra är att ändra hastigheten på fläktar och de har lyckats göra det till en labyrint med menyer och undermenyer och extremt onödiga funktioner. Men nu till min fråga, är det någon som vet om ASUS p5q-deluxe stödjer funktionen att ändra cpu-fläkt-hastigheten?

Jag ändrar och ändrar och fläktjäveln snurrar som aldrig förr :'(

Av Sharkfin

sköna bilder, startar den över huvudtaget?

Av Sharkfin

Jag har ett moddat p182 med 4 scythe sflex 1200 @5v med Scythe fläktkontroller, och en Noctua 120mm s12 @6v. Tuniq Tower 120 med en likadan scythe fläkt där i. Ganska tyst, nästa sak på listan är ljuddämpning runt hela hdd buren (även vid fläktfiltret) och runt dvd och lite andra ställen.

Men Noctua fläktar är visserligen tysta men ger en ganska hård ljudbild och skyfflar ingen som helst luft, bättre att köpa säg schyte sflex 800 och köra den i kanske 400rpm med en fläktkontroller eller så.

edit: om man vill vara extrem kan man klippa bort lite fläktgaller för att få ett bättre flöde och mindre sus. Men kom ihåg att det blir fult som fan och att det helst måste vara på ställen där det kan döljas eller där man inte tittar.

FLÄKT

Har som sagt en lite snabbare verision av denna.

FLÄKTKONTROLLER

Har exakt en sån här, lite krångel var det men den är billig, snygg och gör jobbet väl.

ev. LJUDDÄMPNING

Detta tänker jag beställa snart så kan inte svara på hur bra det fungerar.

Av Sharkfin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Dom försöker starta fanbois krig, finns säkert någon nvidia fanboi som tycker 285 är bättre.

jag är nvidia fanboy men inte ens jag kan påstå det

Av Sharkfin

Jag gillar nvidia för de väntar filar lite mer på sinna grejjor och tar i slutändan hem prestandatronen. ATI släpper grejjer snabbare och har ofta bättre prestanda per krona men det är en annan sak.

Finns det ens ett releasedatum för Fermisarna? Annars skulle jag i allafall vänta på 5870x2, fördubblar nästan prestandan för priset av ungefär tusenlappen.

Av Sharkfin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RzOXz
inbyggt i en 486a
s3 trio 1mb
voodoo 1 4mb
voodoo 3 16mb
TNT Riva 16mb
Geforce 2 mx 32mb
Geforce 3 ti500 64mb ( det kortet var det grymt med krut i )
Geforce 4 ti4600 128mb
Ati Radeon 9600pro
Geforce 6800vanilla
Ati Radeon 3870
Geforce 9800gx2
Ati Radeon 4870

Haha det jag kommer på för stunden..

9800gx2 är väll minst lika bra som 4870?

Av Sharkfin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av roxkz
För mycket, i alla fall för mig.

Den låter mycket och det kan jag hålla med om. Aja om två -tre år kommer det bara vara SSD-diskar i lådan. Gummiupphängning kommer bli old school

Av Sharkfin

No Signal Detected!

Lekt runt i datorn på sistone.

-Tog bort klistermärke på gpu:n med bensin.

-Lappad processor och ja jag använde några droppar vatten på slippappret och nej jag gick inte genom kåpan. Självklart hade jag intels plastkondom som skydd på baksidan.

-Och en massa roliga moddar , kabeldragning och fläktar hit och dit.

Och nu säger skärmen konstant "No Signal Detected" och det är inte förste gången. Men nu känns den väldigt jobbig och jag kommer inte runt det. Kunde jag inte ens få en bluescreen så jag har något att gå på!? Skitförbannad och skitstressad nu, vad har jag haft sönder undrar jag.
Eller finns det någon slags ritual man kan utföra för att få skärmf*n att fungera?

Mycket tacksam för svar. :/

Av Sharkfin

Om du går in på den här sidan: sweclockers.com så finns det en stor bild på en fyrkantig sak i svart och rött. Klicka på den och läs..

Av Sharkfin

Tre snabba! Vad är sleaving av nätagg? Har du 9hdd´s i ett chassi med stöd för sex st? (Har jag fel?) Och när får vi se några vackra bilder på helheten? Vill se hur det blev med moderkortet och hur du löste härvan med slangar.

Kanon bra jobbat för övrigt!

Av Sharkfin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robbaz
Om det blir inbrott och man inte har något bättre till hands, kan man ju klubba ner inbrottstjuven med den.

Det måste vara det enda anledningen till varför någon skulle köpa det kortet. Fattar inte att de lägger krut på det och med bra kylare och kass strömförsörjning, vilken är målgruppen om man får fråga?

Av Sharkfin

Som sagt satsa på ett HX nätagg om du tycker det är viktigt med avtagbara kablar. Byt chassi, lite onödigt dyrt kanske? Finare chassin tex. p183 eller liknande är billigare. Sen måste jag fråga varför du sparar in pengar på processorn och spenderar på moderkortet? Är inte heller säker på att du behöver 8gb ram, många klarar sig kanon med 4?

Av Sharkfin

70CFM är sjukt mycket. Det kommer inte vara tyst.

T.ex. erkänt tyst Scythe S-Flex (1600-varianten) ligger på 31 dBA@1m och då skyfflar den 47 CFM. 70CFM är väll runt 50dba@1m gissar jag.

Av Sharkfin

Snygg från sidan men skitful framifrån, du får en 5:a!