Inlägg

Inlägg som Asce har skrivit i forumet

Jag spelade Warzone och hade Ghost equippat. Dvs, jag syns inte på heartbeat sensors. Plötsligt dödade någon mig bakifrån och när jag såg killcam så såg han mig på sin heartbeat sensor! Hur är det möjligt? Jag är 100% säker på att jag hade Ghost. Det är inspelat med shadowplay.

Någon som förstår?

Jag hade INTE ljuddämpare på vapnet. Men hade inte skjutit på säkert 5 minuter.

@foame: Själv så körde jag mina 32 GB (2*16GB) i 3200 mhz, som de är gjorda för. Men spelet pajjar ganska ofta då för mig. Så jag kör utan XMP i 2133 mhz för att det ska funka. Så liten varning där, möjligtvis att spelet inte alltid gillar XMP. Inte alla som verkar drabbas dock.

Hur ser det ut med fuskare för er?

För egen del har jag bara lagt märke till en uppenbar fuskare med aimbot + wallhack. Förutom det har jag inte märkt några fuskare.

Dör man om man vidrör vatten i spelet? Jag dog så fort jag skulle hoppa i plurret. Trodde man kunde simma.

Borderlands 2. Enligt mig det absolut bästa i BL-serien. Du kan ofta få tag på "deluxe-versioner" och liknande väldigt billigt. Och det finns MYCKET content för BL2.

@Tricitum:

Om du kör XMP så prova stänga av det. Om du kör textures på högsta, prova sänka ett steg till medium.

@Izenoz: Najs. Tror man behöver hela battletag, min är i alla fall: VegaStar#21266

Behöver folk att lira med Någon som vill adda mig?

Har inte jättemycket tid att spela på vardagar, kanske 1-2 timmar per dag. Blir mest på helger. Är 35+.

Bara att skicka PM i så fall.

Skrivet av bobzombie:

Nej men får dev error 6068 har testat massa fixar men inget hjälper. Spelet har funkat bra för mig innan så jag vet inte vad de har ställt till med.

Ha det gött

Testat stänga av XMP och köra minnena i default?
Ställa ner textures till medium?

Hade samma fundering och valde 1440p då jag gärna inte vill offra för mycket FPS. Nöjd med valet!

Skrivet av holmgren93:

Har vart så på alla vapen, battlepass, generell XP, challanges osv.. sen igår kväll tyvärr. Hoppas på en uppdatering snart eller backend fix för detta antar jag.

Tack för info, då var det inte bara jag då.

Jag får ingen XP på AX50 snipern, oavsett hur många kills jag får så står den stilla på noll XP. Nån annan som varit med om liknande?

Ny update idag, 1.15. Jag startar spelet och den säger "Shaders installation is paused. This might cause performance issues during gameplay". Eeh, ok, det går inte att starta shader installation igen hur jag än gör. Har provat repair också i battle.net launchern. Provar jag spela ändå så kraschar det efter typ 3 minuter.

Great. Bra jobbat. Jag har haft så jävla många fel med detta spelet så det är helt otroligt..och nu detta! Vad i helvete håller de på med?

----
Update, installerade om spelet, men det hjälpte inte. Samma fel fortfarande(!).

-----
Update 2: Spelet laddade ner en update och startade om. Efter det kunde jag spela utan problem. Vågar dock inte klicka på "Reinstall shaders" igen.
-----

Har ett par Sennheiser HD600 som jag haft länge, men alltid kopplade direkt in i datorn. Kom på att jag nog kunde få ut mycket bättre ljud ur dem. Så jag skaffade ett s.k. "Schiit stack". Magni 3+ Hörlursförstärkare och en Modi 3 DAC. Dessa kopplade jag ihopa med högkvalitativ kabel,
"Van Damme - Monster Silver Plated OFC RCA Phono Cable Blue braided 0.15m". Mycket riktigt, klart bättre ljud än innan faktiskt. Helt annat djup och bättre nyanser.

Nu har jag fått hem och testat mitt "schiit stack". Ja, det blev verkligen bättre ljud. Klart mer detaljerat och nyanserat ljud. Till och med på låtar jag hört tusen ggr hör jag nya saker. Streamar musiken via Tidal. Wow, bra köp detta.

Skrivet av HaBBarN:

Kolla så inte resolution scaling står på 50 istället för 100.

har haft problem med att den inställningen har ändrats.

Den är på 100 redan. Misstänker att det kan vara den dära anti aliasing som heter filmic-nånting. Ska testa en annan.