Inlägg

Inlägg som sir_vesslan har skrivit i forumet
Av sir_vesslan
Skrivet av Tekanna218:

Den är borttagen och jag ska uppdatera servern strax! Synd att en av de bättre modsen har försvunnit faktiskt.

Skickades från m.sweclockers.com

Nu så!

Av sir_vesslan
Skrivet av Tekanna218:

Det stämmer. Har glömt uppdatera det i tråden. Tror dock vi e den enda servern som heter Kommando 😄

Skickades från m.sweclockers.com

Jag förstår dock inte hur jag ska få ner "Base Furniture Mods", använder DZL. Hittar inte på Steam manuellt heller, så just nu kommer jag inte in.

Av sir_vesslan

Hej, antar att det är denna som nu heter [SWE/EU]?

Av sir_vesslan
Skrivet av Ynnoj:

Någon som har en server uppe?!

Jag är så sur just nu, sparade ihop 88 tusen och köpte flismaskinen, den dyra med egen kran. Fällde massa träd och skulle börja flisa. Då står det att min traktor är för slö för att driva runt kraftuttaget. det värsta utav allt är att Autosave är igång och sparar hela floppen. Nu står jag med lån upp till öronen, en flis jag inte kan använda och ett humör som liknar Mattadoren i kalle-ankas Jul. FAN!

Skickades från m.sweclockers.com

Haha, been there done that.

Av sir_vesslan
Skrivet av FredrikMH:

Uppe i 17 timmar här. Undra vad jag gjort sedan igår morse

Det är helt klart ett bra och roligt spel. Laggar en del när sjukhusen blir stora. Vet inte riktigt vad som är flaskhalsen men kan vara problem att rotera möbler vilket såklart sänker det lite.

Men timmarna försvinner. Mycket kul och ganska exakt vad jag hoppades på.

Spelmekanik som är lite halvkasst är att vissa "missions" kan vara att få en "Cure rate" över 90%. Men har man för bra sjukhus och för hög popularitet köar folk ihjäl sig.... Så då får man höja priserna för att putsa till statistiken. Det är i alla fall det enda jag sett som fungerar hittills.

Edit: Stort plus till humorn som såklart återupprepar sig men efter ganska mycket spelande stöter jag fortfarande på nya "skämt" vilket är uppskattat. Jag estimerade i början att jag skulle tröttna mellan 20-30 timmar. Börjar bli tveksam på den gissningen haha 4/5 so far och det är främst att det laggar som sänker betyget för mig.

Var laggar det för dig? Jag har inte upptäckt något sådant, utan det har flytit på fint på en "gammal" dator.

En tråkig grej är att jag måste ta paus från spel jag recenserat. Lite som att gå hem från jobbet. Då vill man inte tänka alls på något som har med jobb att göra. Fast efter två dagars uppehåll börjar det suga lite i spelnerven. Älskar få ett snyggt flöde från entré till GP's office till behandlingsrum.

Av sir_vesslan
Skrivet av RVX:

Har du spelat det ?
Ska vara i praktiken omöjligt att få tag på om man inte börjar gräva upp marken och hoppas på det bästa

Ok, det spelet tar faktiskt priset. Herre gud.

Av sir_vesslan

Vilket är det sämsta spelet någonsin?

Vilket är det sämsta spelet du någonsin spelat? Ge exempel på varför och sedan diskuterar vi i en enda stor grupp. GOTY är så jäkla 2015.

Jag börjar: Star Trek-spelet som kom ut 2013. Hade tagit på mig att recensera det för FZ. Tänkte att det var enkla pengar, men ack som jag bedrog mig själv. Bilden buggade och skapade någon slags vibration som gjorde att jag började må illa. Det gick så långt att jag stod hukad över toaletten, men som tur var kom det bara luft. Gameplay var oengagerande och spelet i sig var bara upprepningar av sig själv. Hade det inte varit arbete hade jag stängt ner efter en kvart, efteråt kände jag mig smutsig och värdelös.

Av sir_vesslan
Skrivet av Edin:

Lycka till ikväll gänget! Hoppas många medlemmar dyker upp, vill ju se så många medlemmar på bild som möjligt ;-). Hoppas man kan vara med nästa gång.

Du är saknad. Inte glömd.

Av sir_vesslan

Det kommer bli myspys!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sir_vesslan

Det beror nog väldigt mycket på var man är livet. Sen är det väl en generationsgrej. Tror personligen att 80-talisterna kommer fortsätta spela, om än inte lika mycket. Hoppas jag kommer kunna spela när jag är 85 iaf

Av sir_vesslan

Försöker hålla mig ifrån att köpa det här jädra spelet... Blir inte lätt

Av sir_vesslan

FTL: Faster than light eller Crown and Council. Myspys.

Av sir_vesslan

Trodde jag hade tröttnat på det här spelet, men sen ville syrrans ungar ta en promenad... I lördags fångade jag och minstingen en Lapras. Det är lite som nikotin det här.

Av sir_vesslan

Du ger upp och drar trådat istället.

Av sir_vesslan

Asus WL-138gE installations hjälp

Hej!
Försöker få WL-138gE installerat på min dator som kör XP 64bit, men det verkar som inte det finns några drivrutiner som funkar på 64-bitars versionen, någon som har något tips?