Inlägg

Inlägg som orginallinus har skrivit i forumet
Av orginallinus

The Walking Dead - The ones who live

Michone & Rick är tillbaka...

Av orginallinus

G502/G903 Wireless USB dongel / kabel

Hej,

Köper gärna din USB dongel / kabel till Logitech G502 Lightspeed Wireless då mina råkar ha kommit bort. Viktigast är dongeln, men om du har en kabel så tar jag gärna den också.

En dongel till G903 Lightspeed funkar oxå.

Pris enligt ÖK, betalar frakt osv. med Swish.

Läs hela annonsen här

Av orginallinus
Skrivet av Eclipse:

Från någon som nyligen gått från konsol till pc. Det är inte så fantastiskt som många vill få det till.

På konsol är det väldigt väldigt sällan det krånglar. Man startar spelet och sen rullar det på.

PC? Alltid något som krånglar. Det är drivrutiner, det är krascher om vartannat pga olika saker. Windows i sig är bedrövligt och är det inte det ena, så är det något annat.

Visst det är trevligt när PCn rullar på smärtfritt i ett spel kontra konsol. Men det är fan mycket svordomar på en vecka för att gå igenom krångel innan man äntligen kan spela.

Undrar varför det släpps patchar då också på konsoll, kan ju inte vara för att det fungerar så bra? Har inte haft större några problem som jag kan minnas med PC på väldigt länge, men å andra sidan brukar jag vänta ett tag tills det kommer, patchar. Väldigt få spel idag, vare sig på konsoll eller riktig spelmaskin kommer färdiga.

Av orginallinus

Cloudgaming-delen fungerar nog via Edge även på Linux.
https://www.youtube.com/watch?v=ThdcvLiooSo

Av orginallinus

Överlag vet inte om jag stört mig så¨mycket faktiskt. Var värre med Windows 10 tyckte jag, där var jag tvungen att ha en alternativ startmenyhanterare för att klara av det hela psykiskt. Nuförtiden använder jag inte de här menyerna så mycket alls, det mesta som jag gör sker ändå via webläsare och olika applikationer. Men lite märkligt att kontrollpanelen inte integrerats bättre på något sätt ännu. Tror jag använde Rufus vid installation, å där kan man ju plocka bort en del som är obekvämt redan vid det steget så att säga...

Av orginallinus
Skrivet av Fenrisulvfan:

Storleken har ingen betydelse, det är tyngden hur man använder det som spelar roll.
Kommer skaffa mATX kub nästa gång jag skaffar nytt igen, om det är lika bra som det jag har, en av de viktigaste delarna är modulariteten, jag kan byta 4 av sidorna med varandra fritt.

Kan man byta alla 6 sidor med varandra så vore det Toppklass, men etter mer optimalt vore flyttbara fötter.

Låter som du möblerar om i datorn minst 1 gång i veckan, eller flyttar du bara runt på panelerna för skojs skull?

Fulltower här, dvs mellan midi och mastodont. Skönt att kunna ha många fläktar på lågvarv när man känner för det, och sen kunna blåsa på ordentligt när det behövs.

Av orginallinus

Det rättvisa straffet för onödig fåfänga...

Av orginallinus

CPU & GPU är ju vad du behöver uppgradera. Vad sitter för nätaggregat i burken, och vad har du för uppplösning på skärmen du ska spela med?

Av orginallinus

Synd, jag som bytte till något obscent och utmanande just idag.

Av orginallinus
Skrivet av PepziOne:

kan man överklocka CPUn? är det svårt? är det värt? vågar inte riktigt testa hejvillt:p

Om du ska överklocka kommer kylning vara ett viktigt område. Vad har du för kylare och vad har du för utrustning i form av chassi och fläktar?

Har du koll på hur dina temperaturer ser ut idag?

En riktigt dammig stock-kylare t.ex. kan nog göra CPU:n varm så den är tvungen att klocka ner, likadant med grafikkortet och särskilt om det är fullt med damm och det är dålig ventilation i chassit.

Av orginallinus

Kolla så du inte fyllt disken. 240Gb är inte mycket att fylla, och du vill kanske ha som mest 80% av den fylld. Kan bli knasigt om den är fylld till nära gränsen.

Av orginallinus

#Rabbel #20240315
52/52 ord, 101 poäng
https://rabbel.se

Av orginallinus

Win + Tab

Rätt skönt med många fönster öppna samtidigt...

Av orginallinus

Sådär har det väl varit en månad minst? Riktigt skönt IMO.

Av orginallinus

Begagnat 3070 ligger nog runt den prispunkten, 3-3500 om man letar lite o har tur att hitta ett bra kort. Men kanske inte var vad du var ute efter.

Av orginallinus

#Rabbel #20240311
35/35 ord, 54 poäng
https://rabbel.se

Gött att sätta alla, men kändes misstänkt lätt idag? ...

Av orginallinus

Spikpistol här.

Siktar man bara rätt så går det undan när man t.ex. ska få bort t.ex. baksidan av en laptop. Sen säger det ju sig självt att det går mycket snabbare att få ihop allt igen, än med t.ex. en hammare, kofot eller en vinkelslip. Försök få ihop laptopen igen med en slägga. Just det; tänkte inte på det, går åt alldeles för mycket energi helt enkelt. Spikpistol ftw, det enda rätta...

Men för all del. Spring nu inte och pröva detta hemma. Utan skyddsglasögon såklart!

Av orginallinus

Nej

Av orginallinus

Har en bit av ett gammalt scengolv från Göteborgsoperan (nån stadig plywood), som jag målat om i svart (den var rätt sliten efter alla Don Juan osv.)

Av orginallinus

Letade i gömmorna men, hittade tyvärr ingen som passar med den bussen (667Mhz). Lägg in en annons vettja, finns säkert nån som har en liggandes i nått hörn.