Friska heavy duty premium höj och sänkbar bordsram

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2024-03-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av AquaRelliux
Annonsör
AquaRelliux (dolt)
Medlem sedan
Mar 2011
Foruminlägg
1190
Annonser
42
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 8 000 kr
Antal bud: 0 st
OBS! Bud är inte bindande
0
Avhämtas
Kvitto finns

Hej Sweclockers

Jag har nyligen investerat i en Friska Premium höj- och sänkbar ram ställbar passar bordsskivor upp till 2000mm, direkt från England. Den här modellen är något alldeles extra:

Se ramen här(notera detta är utan tillbehör): https://friskadesk.com/products/stockholm-extra-heavy-duty-st...

Denna höj- och sänkbara ram är en riktig kraftpaket och kan stoltsera med en imponerande lyftkapacitet på hela 160 kg (80 kg per motor). Tyvärr, vid leveransen via FedEx, mötte jag en liten bump i vägen. Lådan var skadad, och ramen visade några skavanker med repor och en böjd del. Men efter en hjälpsam dialog med företaget skickades en helt ny ram till mig, samtidigt som jag fick behålla den ursprungliga. Resultatet är att jag nu sitter på två av dessa ramar.

Jag har ägnat tid åt att noga räta ut den böjda delen och montera ihop motorfästet igen. Nu fungerar allt som det ska på denna ram, förutom de mindre kosmetiska skadorna (se bifogade bilder). Vid inköp, inklusive import till Sverige, kostade ramen omkring 16 500 kr. Notera att detta är av en helt annan kaliber än dina typiska möbler från Ikea eller liknande – detta är premiumprestanda och kvalitet. Bara själva ramen väger hela 65 kg.

Eftersom jag inte har någon användning för två ramar, funderar jag på att erbjuda den här ramen till ett reducerat pris på grund av de kosmetiska bristerna. Dessutom är det fortfarande möjligt att köpa reservdelar direkt från Friska om det skulle behövas. Bluetooth-modulen saknas, men den kan enkelt köpas separat från Friska om du vill koppla ramen till din smarttelefon