Hyra/låna Valve Index + set-up i felsökningssyfte (ett hemma hos besök i 08:område skulle kanske vara lättast?)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes VR-headset Publicerad 2023-04-06

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av amh
Annonsör
amh (dolt)
Medlem sedan
Okt 2008
Foruminlägg
221
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
8
Avhämtas

Hejsan,

TDLR; Behöver tillgång till en lättillgänglig Valve Index + dator i felsökningssyfte av min egen Index. Kan tänka mig att ett kort hemma-hos besök i 08:området räcker där jag tar med min egen?

Har plötsligt fått en massa problem med mitt headset. Går ej att koppla till USB3, endast USB2. Kan endast hitta/använda en kontroll i taget, dock funkar båda, men endast den jag sätter på/pair'ar först, men den hittar nr 2 om jag kopplar in den med USB sladden och den börjar även spåra då. Samt att mikrofonen har slutat fungera och går ej att hitta i Windows eller andra program.

Jag har prövat i princip allt jag kunnat hitta online, men felen kvarstår, tom efter två omgångar med formatering av systemdisken samt nyinstallation av Windows/Steam/SteamVR.

USB3 problemet: antingen kabeln eller modekortet, allt annat funkar fint i alla andra USB3 portar, men inte Indexen, som för övrigt funkade felfritt i USB3 på exakt samma system får nån vecka sen, så jag lutar åt kabel.

Kontroller problemet: möjligtvis en av de två sändarna som kommunicerar med kontrollerna i headsetet som slutat funka, vilket skulle förklara att båda fortfarande funkar dock inte samtidigt.

Så det jag skulle behöva testa är lite olika kombinationer av mitt headseat/kontroller/kabel i en annan fungerande set-up i felsökningsyfte.

Någon vänlig Index ägare som skulle kunna tänka sig att hjälpa till för en mindre ersättning?