Rensning! Qnap NAS (2 fack), 1st Varmilo & 2st Vortex-tangentbord, wifi-kort, Mus och bättre begagnat chassi som söker nytt hem!

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2022-04-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Perpetratorn
Annonsör
Perpetratorn (dolt)
Medlem sedan
Jun 2020
Foruminlägg
156
Annonser
7
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 500 kr
Antal bud: 1 st
OBS! Bud är inte bindande
33
Stockholm, Sigtuna
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Säljer av lite prylar som blivit liggandes här hemma.
En Qnap NAS som jag trodde skulle vara praktisk att ha när jag blev med sambo, men som aldrig riktigt kom till användning. Wifi-kort, och trådlös mus som aldrig använts men gärna vill nyttjas, samt några schyssta tangentbord som söker brukare!

Tre fina mekaniska tangentbord från Varmilo och Vortex, högkvalitativa och värda allt beröm man kan hitta på forumet och annorstädes! Sparsamt använda och var mina första steg ut i ”entusiast”-segmentet bland tangentbord, och jag prövade mig fram för att se vilka brytare och vilken formfaktor m.m. som föll mig i smaken. Nu har jag lite väl många tangentbord här hemma, så avyttrar 3 stycken godingar, varav Race 3 var min personliga favorit av min första handfull tangentbord.

QNAP TS-253D-4G, NAS för 2st HDD/SSD. Dubbla 2,5gigabit ethernet nätverkskort. Ingår normalt 4gb RAM, men jag har expanderat med ett 16gb-minne, vilket är mer än den ska klara, men det verkar kunna nyttjas till virtuella maskiner åtminstone. Sparsamt använd. Inga diskar ingår. Inköpt från Proshop 2021-09-18, kvitto och garanti finns.

Jag hittade inte originalkartongen idag, men jag är typ 80% säker på att jag kan lokalisera den under helgen.
https://www.proshop.se/NAS-Server/QNAP-TS-253D-4G/2859128

Vortex Tab90 SÅLT, 90% “compact layout” BT-tangentbord, Cherry MX Black, Bluetooth 3.0 samt USB-C, ISO 109, DSA PBT Dye-sub keycaps, ingår extra färgade tangenter och allt annat som kom original. Jag har moddat med vaddering under PCB för att minska eko. Sparsamt använt, inköpt av mig från Maxgaming den 6 september 2021, kommer med originalkartong och övrigt emballage.
https://www.maxgaming.se/sv/gaming-tangentbord/tab-90-double-...

Vortex Race 3, Cherry MX Brown. Tidigare ägare har enligt uppgift gjort "band-aid mods" på stabs samt o-rings på mellanslag och installerat skum under PCB för minskat eko. Köptes av mig här på forumet under förra året, och var moddat när jag köpte det. Är i princip i nyskick utöver moddning, extra tangenter och sladd ingår, ingen kartong tyvärr.
https://www.maxgaming.se/sv/gaming-tangentbord/race3-pbt-mx-b...
Köp nu-pris: 600kr + frakt

Varmilo VA69 Special Edition, RGB, Cherry MX Nature White. Köpt av mig här på forumet, men var endast uppackat och klämt på innan jag fick det, ursprungligen inköpt från Inet. Jag använde det bara några veckor innan det packades ner igen. Kommer med alla tillbehör, originalkartong och övrigt emballage.
https://www.inet.se/produkt/6101944/varmilo-va69-special-edit...
Köp nu-pris: 600kr + frakt

Asus PCE-AC68, internt trådlöst nätverkskort med pcie-anslutning. Endast öppnat lådan, men aldrig kopplat in det eller gjort något annat. Inköpt som fyndvara från Webhallen, men förefaller inte ha kopplats in innan jag fick det heller. Jag hade behov av Bluetooth också, varför det blivit liggandes.
https://www.webhallen.com/se/product/184569-ASUS-PCE-AC68-Dua...

ASUS ROG Gladius II Wireless SÅLD i obruten förpackning, fick denna på köpet i december 2021 men saknar behov av den.
https://www.inet.se/produkt/6102656/asus-rog-gladius-ii-wirel...

Mitt förra chassi till sist. Ganska bra, tyckte jag. Helt ok skick, men bär spår av användning. Helt okej med utrymme för installation och kabeldragning tyckte jag (andra gången jag byggde ihop en dator, så ta åsikten för vad den är). Sidopanel, frontpanel samt PSU-shroud i tonat glas med tumskruvar och snabbfästen. Medföljer PWM Fan hub som är klistrad på insidan, samt 3 fläktar (140mm Inet RGB fläkt i fronten, 120mm Noctua NF-12B Redux i toppen samt Deep Cool 120mm skitfläkt som medföljde original, aldrig testad men monterad bak nu). Saknar det extra löstagbara filtret i fronten, som jag inte tyckte behövdes och försämrade luftflödet, har löstagbara filter i toppen och botten. HDD-hållare för två st 3,5” diskar, samt två st. fästen för 2,5” diskar medföljer.

Detta var ganska billigt när jag köpte det, medföljde inga fläktar osv, så jag tänker inte bekymra mig med att skicka det eller så, och säljer det gärna billigt om någon har behovet. Jag tyckte det fungerade förvånansvärt bra, och var snyggt, med tanke på kostnaden. Se gärna recensionen på YT som länkas nedan, som var vad som gjorde att jag köpte det från början. Eventuellt kommer det saknas lite skruvar, för jag höll inte isär vad som hörde till detta case och mitt nya när jag byggde om burken. Värt en hundring? Eller kanske kan skänkas om ingen är intresserad av att köpa men har behov av det. Är rengjort från damm och smuts, men glaset har inte putsats.
https://www.webhallen.com/se/product/302945-Deepcool-Matrexx-...
Kitguru Recension av Mattrex70: https://www.youtube.com/watch?v=DJ38rDnldgM

Vi kör budgivning på allt tänker jag, och jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill eller inte alls osv. osv. Budgivning till och med måndag 25/4 kl. 21:29. Skambud och sådant välkomnas, hellre det än inga bud alls!
Fler bilder på prylarna för sig finns på begäran.

Om man vill ha ”köp nu”-pris så kan man skriva i tråden eller per PM, först till kvarn gäller vid ”köp nu”. Skulle det behövas så kör vi +5 min Anti-snipe för sista-minuten-bud. Allt (utom chassi dvs) kan skickas, alternativt hämtas i Sigtuna eller Norrort efter överenskommelse.

Mvh,