Ut med det gamla.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2021-12-28

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Izenoz
Annonsör
Izenoz (dolt)
Medlem sedan
Jul 2019
Foruminlägg
844
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  50 kr
18
Skickas & Avhämtas

God fortsättning på er.

Det är dags att göra sig av med saker som samlar damm och bara tar upp plats.

Alla produkter är i väldigt bra skick om än inte i nyskick nästan.

Först ut har vi AOC G2460PF. Köptes från komplett 2018 och har varit klanderfri. 144HZ, 1ms, haft denna monterad på gasarm men fot finns. Inga döda pixlar som jag ser/sett/känner till.
Pris - BUD från 750kr

Rymdskeppsliknande R8000 Nighthawk X6 AC3200 står på tur, snabb och stabil router som fick läggas åt sidan efter en uppgradering i hushållet. Vägghängd eller liggandes, vi bor i ett suterränghus och denna har suttit på nedervåningen, täckt upp hela huset och även garaget som är 15-20 meter bort så jag kan inte klaga på kapaciteten. Kan behöva en Hard Reset då jag inte kommer ihåg om detta gjordes eller ej vid byte.
Pris - Bud från 400kr

En lite klapp under granen är Netgears 8-portar switch GS108v4. Köpte en ny via denna marknaden men det visade sig att det var min kabel som var boven i dramat. Sätt denna på väggen eller låt den ligga ner, oavsett så är den inte vacker att titta på.
Pris - Bud från 50kr

Kan skicka allt utom skärmen, har inte kvar kartonger till någonting så upphämtning föredras men i absolut, och då menar jag yttersta värsta nödlösning deluxe så kan jag försöka ordna med frakt på skärmen MEN då tillkommer en extra avgift på 200kr utöver vinnande bud och frakt som betalas av köpare, betalning via SWISH och förbehåller mig rätten att inte sälja.

Bilder kommer under dagen, må väl, ha det gött och ta hand om er, må bästa bud vinna.