Phanteks Enthoo EVOLV, P300A, Corsair 4000D Airflow ( Även XB271HU Skärm m.m)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Chassi Publicerad 2021-10-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av voorkis
Annonsör
voorkis (dolt)
Medlem sedan
Jun 2015
Foruminlägg
531
Annonser
41
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 234 kr
8
Östergötland, Linköping
Avhämtas

Tja!

Rensar ur i princip allting jag har då jag går i funderingar kring att fixa nytt eller ej, får se vad som sker. Iallafall!

Har 3 stycken chassin:

Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered glass Black (2 metall flärpar där gpu:n sitter är tyvärr även de borta som ni kan se på bilden.)

Phanteks Eclipse P300A Tempered glass (likadant här, 2 flärpar vid gpu:n borta, finns lite skavanker på detta men ser annars helt acceptabelt ut.)

Corsair 4000D Airflow Black (köptes för någon/ett par månader sedan så ser super fint ut. Inget som fattas här.)

Har tyvärr inte alla fläktar men skickar med 2st 120mm corsair till 4000D chassit och en 140mm phanteks fläkt.

Original kartong finns till P300A och 4000D

Vill gärna bli av med alla 3 på samma gång, så enbart hämtning (kan dock leverera omkring Linköping, sträcker mig till mjölby samt Norrköping som längst). Förväntar mig inga nypriser på detta så buda på, vill bli av med dem då de bara står och samlar damm.

Nu till skärmarna:

Har 4 stycken som jag vill bli av med och då även fästet som är ett iiglo skärmfäste för 4 stycken 13-27 tums skärmar, dock har jag slarvat bort foten så detta fäste måste fästas genom att borra hål i skrivbordet, men med tanke på tyngden men 4 skärmar är det nog en god idé ändå.

Tyvärr har jag inte längre någon dator att dra igång och visa hur skärmarna ser ut men vill man köpa dessa får man någon dag på sig att kolla igenom dem och är man inte nöjd är det bara säga till så köper jag tillbaka dem för samma pris i samma skick.

Huvud skärm: Acer 27" Predator XB271HU G-Sync IPS - Tyvärr en stendöd liten svart pixel lite över mitten av skärmen men i övrigt fungerar den prima och jag märker inte av den när jag har spelat. Har dock inte försökt att "laga" pixeln, men tror knappast det går då den är svart. Finns original kartong och fot till denna.

Vänster och höger skärm: ASUS VC279HE / 27" / IPS / FHD / HDMI, VGA / 5ms / VESA Köptes på webhallen 2019-08-09 för 1790kr styck (3580kr totalt). Original kartong finns DOCK så har jag även här slarvat bort fötterna till båda skärmarna, så krävs att dem fästs på ett VESA fäste. Annars fungerar dessa skärmar prima, inga döda pixlar eller liknande.

Övre skärm: Ingen aning om vad detta är för skärm, dock en 24tum och fungerar som den ska, används väldigt sällan dock och även här finns ingen fot och inte heller någon original kartong, vill man ha alla skärmar förutom denna är det förståeligt.

Allting hämtas eller levereras inom de områden jag skrev, jag kommer INTE att skicka något då jag bara vill bli av med allt så smidigt som möjligt.

Finns fler bilder om så önskas på samtliga chassi.

Ursäkta röran på bilderna - som sagt - rensar.

Då alla bilder blir åt fel håll när jag försöker lägga upp dem så kan ni så dem på imgur på denna länk: https://imgur.com/a/pAQdEva

Buda på, tar enbart swish.