Garagerensning

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2021-02-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Freemax
Annonsör
Freemax (dolt)
Medlem sedan
Nov 2017
Foruminlägg
254
Annonser
12
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  123 kr
18
Jönköping, Habo
Skickas & Avhämtas

Efter genomförd flytt till hus med tillhörande garage så vart det sig inte bättre än att man självklart tog med sig mer saker än vad man behövde som antagligen borde ha sorterats bort i förra rensningen.. Som om inte det vore nog så dumpades även massa andra grejer in av anhöriga med anledning "du som ändå har plats" samt att man inte är ett dugg bättre själv och har samlat på sig andra saker genom åren med tänket "de här grejerna kommer säkert till användning"..

Tveksamt om vissa av dessa grejerna ens har intressenter på detta forum men någon kanske behöver en rackans fin blixtramp för att irritera grannen eller vill göra göra en ljusshow med 50st positions- och sidomarkerings ljus alternativt driver lantbruk eller entreprenad - då finns dem här i någon vecka innan jag lägger ut det på blocket eller liknande!

Alla grejer har fungerat när dem packades ner men har också stått i olika förråd genom åren. Skulle någon av grejerna av okänd anledning inte fungera så är det självklart pengarna tillbaka och inget snack. Visst slitage finns på vissa saker efter att ha åkt upp och ner genom lådor.

Priser, bud på allting utom de sakerna som är av märket "Flextra". Kommer inga bud men intresse ändå finns så skänks sakerna vidare i den ordning som det postas i tråden. Ser hellre att allting går till någon som av okänd anledning vill ha sakerna, bara dem inte står kvar i mitt hus!
Prylarna från Flextra så finns det flera av varje grej, om intresse finns så ska jag absolut räkna hur mycket som är av varje.

Riktpriser för Flextra:
Blixtljusramp, 500:-
Varningsljus/Saftblandare, 300:-
Sidomarkeringsljus, 70:-
Positionsljus, 50:-

Kommentarer om övriga prylar:

  • Yamaha RX-V2600, fungerar precis som den ska men jag tror det ska vara någon annan kontroll än den som jag har liggandes.

  • Nintendo 64 kontroll med 2 rumblepacks, styrspaken skulle nog vilja ha lite kärlek.

  • Diablo 3 + RoS, 3st Collectors Edition i varierat skick. Vissa delar är inplastade, andra inte, spelen har reggats med tillhörande nycklar men ett usb-minne med Diablo stuk samt lite rekvisita för någon som samlar kanske?

  • LinkSYS SRW2024, Gigabit switch, har fungerat utmärkt i flera år men får nu pensionera sig från mitt ägande.

  • Nintendo 8-bit, NES Advantage samt någon Joystick, retro, gulnad plast så som sig bör men överlag rätt fint skick.

  • Cobra, grunkan mellan ovanstående. Ska tydligen användas i bilen för att varna för kameror. Fråga mig inte varför jag har en sådan liggandes, jag har inte en aning.

  • Cisco AIR-LAP1142N-E-K9 & Cisco AIR-CAP2602E-E-K9, funktion totalt okänd. Har legat i en flyttkartong i ca 2 år.

  • Playstation 3, startar och ger bild men kan inte testa mycket mer än så då det inte finns några handkontroller, alla spel ser ut att vara kompletta. Har använts flitigt i sommarstugan och sparades ner för kommande generation men Minecraft trumfar tydligen allting. Endast konsol och spel, inga kablar eller handkontroller.

Allting kan skickas om det är så, kollar upp eventuella fraktkostnader och meddelar totaltkostnad via PM. I övrigt så finns det även en luftrenare från Electrolux & en vit bänkdiskmaskin från Bosch som har använts under köksrenovering. Om någon har ett skoj projekt att bygga en expomonter eller liknande så finns det även ca 50st 35W vita spotlights som är ca 6-7 år gamla. Satt tidigare i en lokal som jag och ett par vänner hyrde i förra boendet.

Frågor, funderingar, fler bilder? Skriv i tråden eller skicka ett PM så försöker jag att uppdatera denna post med löpande information.