Corsair RM850x 850W, ASUS ROG Strix Scope MX Red & SteelSeries Arctis 7 2019 Wireless headset

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2020-10-14

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av nkewk
Annonsör
nkewk (dolt)
Medlem sedan
Feb 2015
Foruminlägg
246
Annonser
28
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
22
Jönköping, Jönköping
Skickas & Avhämtas

Hallåhallå!

Då tiden inte riktigt räcker till längre pga jobb och flickvän så har jag bestämt mig för att sälja mina senaste köp till setupen. Samt nätagget då jag inte har användning för de 850W som jag har nu!
Det gäller headset och tangentbord. Båda två köpta väldigt nyligen, på Inet respektive CDON. Kvitto finns till båda varorna. Kvitto finns tyvärr inte till nätaggregatet. Det är dock fortfarande 10 års garanti via Corsair!!!

Corsair RM850x 850W
850W modulärt 80 PLUS Gold-certifierat nätaggregat som funkar helt klockrent. Köpte det av en nära vän för ca 2 år sedan och det har fungerat helt felfritt sedan dess. Inte det minsta coilwhine eller något annat liknande bekymmer. Just nu har jag kört med i7 3770k och ett GTX 970 utan OC så det har inte behövt arbeta speciellt hårt. Allt kablage följer självklart med.

Pris: BUD FRÅN 500:- + 122:- frakt via postnord.

SteelSeries Arctis 7 Wireless
Köptes den 29 juli och är sparsamt använda. Under min ägo så har de fungerat vädligt bra tillsammans med APO EQ & Peace som tillägg. Mycket bra kvalitet både i byggkvalitet och ljud från både lurar och mick. Sitter klockrent på huvudet och de är enligt mig lagom stora.

Pris: BUD FRÅN 500:- + 63:- frakt via postnord.

ASUS ROG Strix Scope MX Red
Köptes på inet den 27 juli och även detta är sparsamt använt sedan dess. För mig var det första gången jag prova röda MX switchar och jag tycker de har fungerat utmärkt till allting. Väldigt robust tangentbord som man verkligen känner är välbyggt och välgjort. Finns mycket olika funktioner tillhanda och med programvaran från ASUS så kan du ändra färger samt ordna macro's etc. Riktigt bra tangentbord som enligt mig är värt pengarna!

Pris: BUD FRÅN 600:- + 95:- frakt via postnord.

Både headsetet och tangentbordet är noggrant rengjorda precis nu innan annonsen lades upp och innan det ca 1 gång i veckan, trots att jag vissa veckor inte ens använt de. (Gillar att ha det rent o snyggt vid datorn ) Även nätagget är urblåst och rent från damm!
Allt som fanns med vid köp skickas med!
Köpare står för frakt! Frakten för headsetet blir 63:- och 95:- för tangentbordet, då postnord har blivit stenhårda när det kommer till vikten.
Vid frågor skicka pm.

Länk till säljtråden här på SC. Reviews från tidigare affärer.