S: Komplett dator med vattenkyld 7700K samt Vega 64.

Säljes Stationära datorer Publicerad 2020-04-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av mrazster
Annonsör
mrazster (dolt)
Medlem sedan
Nov 2013
Foruminlägg
591
Annonser
25
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
4
Halland, Halmstad
Skickas & Avhämtas

Efter diverse uppgraderingar så säljer jag datorn nedan.

VÄNLIGEN LÄS HELA ANNONSEN !

----------------------------------------------------------------------------------
Tekniska specifikationer enligt följande:
Intel i7 7700K
Gigabyte GA-Z270-Gaming K3
AMD Radeon Vega 64 (med tillhörande AIO kylare från tillverkaren)
32GB Corsair Vengance 2666mhz (4x8GB)
WD Black 256GB SN750 NVMe SSD
EVGA GQ 1000W (Guld certifiering)
Fractal Design Kelvin S36 AIO
Fractal Design Define S

----------------------------------------------------------------------------------

Några saker att veta om datorn och komponenterna, då jag vill köra med helt öppna kort.

  • 1. Processorn är delidad och har Thermal Grizzly Conductonaut mellan kärnan och IHS och sedan Thermal Grizzly Kryonaut mellan cpu blocket och IHS. Den har för mig med mitt användande fungerat stabilt i 5ghz men för att jag vill köra den riktigt svalt och fint på låg volt så har den rullat på i 4.9ghz.

  • 2. I/O-plåten till moderkortet på baksidan av chassit saknas och gjorde så när jag köpte moderkortet.

  • 3. Vad gäller AIO-kylaren så hände det vid ett tillfället sent i höstas förra året att pumpen i blocket började ge ifrån sig en väldigt högfrekvent vibrerande ljud som inte ville ge sig. Jag sänkte då "fläktkurvan/volten" på moderkortskontakten den är kopplad till, via UEFI. Ljudet avstannade direkt och har sedan dess fungerat utan några som helst problem eller missljud.

  • 4. När jag köpte grafikkortet så visade det sig att på AIO-kylaren så var en av skruvhålen där man fäster fläkten "sliten" i gängorna och ytterligare ett av hålen var på väg att ge sig helt. Men övriga 2 hål har var varit intakta och fläkten sitter. Men för att vara extra säker så så har jag stärkt upp med ett varv tunna svarta "stripes" runt både fläkten och radiatorn. Det är som sagt några av dom minsta eller tunnaste man får tag på i butikerna och dessutom svarta så dom syns knappt inte alls. Fläkten sitter fast utan men jag ville ha lite extra säkerhet där.

För övrigt är datorn i exemplarisk kondition och allt funkar utan några som helst problem. Jag är inte 1:a ägaren på samtliga prylar, förutom chassit. Således finns inga kvitton, garantier och/eller originalemballage e.t.c. Dock finns kartongen samt diverse tillbehör till chassit kvar. Om lådan ska skickas så kan den packas på ett bra och tryggt sätt. Trotts ovan nämnda punkter så anser jag datorn vara i toppkondition och fungerar och presterar precis som den ska. Så några skambud eller lägre priser kommer inte till att ske. Jag säljer inga delar löst, det är allt eller inget. Så bemöda er inte ens med att komma med bud på separata komponenter.

Om datorn ska skickas så tar jag INGET SOM HELST ANSVAR för postens hantering och/eller eventuella transportskador. Datorn funkar 100% som den står nu. Skulle problem uppstå när den startas upp så beror det på transporten och ni får ta den smällen själva.

Pris: Bud börjar på 5000kr

(Inga delar säljes separat)

Ska datorn skickas så är det pengar på kontot innan jag skickar. Swish är att föredra men banköverföring funkar också. Köparen står helt och hållet för frakten, som förmodligen blir dyr.
Köpare som kan hämta premieras. Jag håller inte datorn åt någon några längre stunder.

Finns att hämta i Halmstad