Äldre smartphone med QWERTY tangentbord (Helst med Å, Ä och Ö) Sökes! (tex Sony Ericsson Xperia Pro)

Köpes Mobiltelefoner Publicerad 2020-04-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av AnyR3
Annonsör
AnyR3 (dolt)
Medlem sedan
Apr 2016
Foruminlägg
350
Annonser
38
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
10
Västra Götaland, Partille
Skickas & Avhämtas

Hejsan!

Nu har jag en liten speciell sökning men jag har nämligen länge försökt få in mina farföräldrar att börja använda smartphones (mest för de är lite högre specade och kan faktiskt bete sig som en liten mini dator/lätt foto tagare/musik spelare, ijämförelse med de flesta knapptelefonerna), men de har väldigt svårt för on screen touch tangentbord, vi har testat alla olika modeler, keyboard appar och smartphones, men inget riktigt funkar. Så kom ihåg en gång i tiden så var det populärt med fysiska qwerty tangentbord på mobiler, tror eran av de sista slutade 2013 nånting (Vet att det finns någon toppmodell som 2020 försöker göra en comeback men den är rätt orelevant).

Söker då alltstå en sådan äldre smartphone, men det är viktigt att det är Å, Ä, Ö på den, eller rättare sagt en nordisk eller svensk modell då de hade blivit för krångligt att hålla inne A och O för de svenska tre sista i alfabetet. (Men läs gärna vidare ifall ni har en utan)

Måste nästan vara android på den, då dem inte har åldrats så väl många av dessa och kom med väldigt tidiga versioner utav operativsystem och är väldigt låg speccade i dagens läge och tänker att det lär finnas nån custom rom som är gjord några år efter release som rappar up systemet rätt rejält.

MEN, nämn gärna ALLA mobiltelefoner som ni har med qwerty slide tangentbord,( allstå inte blackberry style), med eller utan svensk layout, Android eller annat OS, låst och olåst, kompletta i kartong med alla tillbehör till enstaka reperationsobjekt, så vi förhoppningvis får en lite sjö av alternativ.

Så ut och kolla i era byrålådor, elektronik backar och skafferiet (Man vet aldrig var dem kan gömma sig! )

Allt ifrån folk som vill skänka för en god orsak till pris på nån hundralapp är intressant! Betalar givetvis för frakt i alla sammanhang!

Topp taket är 500:-, men då är det väldigt fina skick och senare modeller som gäller, tex en ny Sony Ericsson Xperia Pro (mk16i) med å, ä och ö och kanske till och med i kartong/tillbehör osv. Dock om ni har tänkt er mera av någon mystisk anledning på ett sådan fornatid teknologi så vill jag gärna att ni hör av er ändå och ge mig ett bra argument varför.

Betalar med swish. Kan swisha i förskott mot fulla uppgifter och gärna att du har lite omdömen i tråden gjord för just sådant. (Har själv bara goda där ifall någon är intresserad). Har även möjlighet att hämta inom Göteborg för rätt telefon om det föredras!

Tack så jätte mycket på förhand allihopa! MVH AnyR3/Simon