Samsung Galaxy S10+ Helt ny!

Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2020-03-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Iliyena
Annonsör
Iliyena (dolt)
Medlem sedan
Nov 2007
Foruminlägg
289
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  5 000 kr
17
Blekinge, Kallinge
Skickas & Avhämtas

Säljer en helt ny Samsung Galaxy S10+, Prism Green, 128GB (SM-G975F/DS). Nypris exklusive frakt var £650 GBP (Ca 7900 SEK), telefonen är inte låst på något vis. Tycker att 5000 inklusive spårbar frakt (PostNord / DHL / DB Schenker) är ett rimligt pris att utgå från, tänkte låta annonsen gå tills söndag.

Har vunnit den i en tävling. För tillfället behöver jag dock pengar mycket mer än en fin ny telefon, så lägger ut den här. Fick den idag (4 mars) och den beställdes på Amazon.uk via tävlingsanordnaren den 27:e februari. Jag har inte ens öppnat lådan utan tänker att det blir upp till en eventuell köpare att bestämma om den skall öppnas innan den skickas.

Det som kan tänkas strula lite är att laddaren troligen inte har en modulär växling mellan vägguttag så ingen EU-stickkontakt. Har en vit laddare av typen: Samsung Adaptive Fast Charging, 5V/2A-9V/1.67A som jag kan skicka med vid behov. (Min reservladdare, testat ikväll med annan telefon)

Direktlänk jag fick innan den beställdes: https://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-Dual-SIM-Android-Smar...

Tar Swish, direktbetalning till Swedbank.

(07:32 5:e mars: Redigerade in betalningssätt och när jag tänkte stänga annonsen, ber om ursäkt om det ställer till det för någon.)