Lite blandat (SSD Samsung 960, grafikkort, hörlurar)

Säljes Komponenter Publicerad 2020-01-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av JakeHimself
Annonsör
JakeHimself (dolt)
Medlem sedan
Okt 2008
Foruminlägg
212
Annonser
6
Marknadsbetyg
-
Pris:  100 kr
17
Kronoberg, Ljungby/Växjö/Stockholm
Skickas & Avhämtas

Halloj där! Tänkte försöka göra mig av med lite blandade ting jag har hemma här i datorlådan. Finns för upphämtning i Ljungby, alt. att det kan transporteras till Växjö. Är i Stockholm någon gång i halvåret med, så kanske går att lösa på det sättet. Kan även skicka över land och rike! Bilder kan tas om så önskas, är för närvarande inte hemma.

1. Samsung SSD NVMe M.2 960 Evo 250
Kört Secure Erase så kan tyvärr inte kika på diagnostik, men i gott skick innan dess enligt Magician. Ungefär 2 år gammal, kvitto ska finnas.
Pris: Bud

2. Club3D ATI HD5670
Egentligen helt oanvänd. Säljes mest för att stilla samvetet efter att tvingat morsan köpa när jag trodde grafikkortet kraschat för många år sen. Det hade det tydligen inte.
Pris: Bud

3. AKG K712 PRO
Inköpta november 2014 från Amazon. Funkar väl men kan sitta lite löst om man har litet huvud. För övrigt bättre ljud än nyproducerade enheter (AKG har varit lite i blåsväder p.g.a sånt slarv). 6,35 mm adapter, liten väska samt rak och fjädrande sladd medföljer.
Pris: Bud

4. Beyerdynamic T51P
Inköpa juli 2014. Trots många hörlurar förmodligen min absoluta favorit till telefonen. Säljes med sorg efter den trådade tidens död, åtminstone personligen. Medföljer bärväska och övriga tillbehör.
Pris: Bud

Jag tycker budgivning är bra och rättvist, men självfallet förbehåller jag mig rätten (om det för folk inte är uppenbart) att sälja till den jag vill. Ska leta efter mer grejer, uppdaterar i så fall tråden under det närmsta dygnet. Tack!