CEL Robox 3D skrivare (defekt) + massa filament + HP CP1525n färglaser

Säljes Kringutrustning Publicerad 2019-08-24

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Dryad
Annonsör
Dryad (dolt)
Medlem sedan
Jan 2006
Foruminlägg
741
Annonser
63
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
23
Uppsala, Knivsta
-

Hej på er!

Dags att göra sig av med 3D-skrivaren, den har stått och samlat damm för länge.
Skrivaren har behövt lite handpåläggning (hjälpa till vid inmatning av filament, skrivaren slutade känna igen filamentrullen så den fick väljas manuellt i mjukvaran osv) sedan jag fick hem den, men den har gett en del glädje till barnen framförallt Sist jag försökte dra igång den ville den dock inte vara med, och det har gått from bad to worse. Hela armen som håller skrivhuvudet blev snett vid ett av mina försök att få ordning, och jag vet inte hur man får tillbaka den utan att på något vis kunna styra de separata stegmotorer manuellt. Osäker dessutom om licensen till mjukvaran finns kvar någonstans, ska leta lite.

Värdet i paketet är mest filamentet, men kanske någon som är duktig och har tid kan få igång skrivaren igen också. Eller plocka delar. Det är mest ABS, några rullar PLA. En del av rullarna är helt oöppnade, de andra har används till något utskrift sedan stoppats in i påsen och förvarats i kallförråd.

Laserskrivaren fungerar men har ofta problem att få tag i papper, så man får öppna lådan och stänga igen och försöka på nytt. Införskaffade en ny nu, så denna rycker. En av toners varnar för låg nivå men minns inte vilken.

Hämtas på plats alt på mitt jobb i Uppsala någon vardag.

Budstart 1kr