2x WD Red 6TB och 2x Intel SSD

Säljes Lagringsenheter Publicerad 2019-08-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av KungFredda
Annonsör
KungFredda (dolt)
Medlem sedan
Jul 2013
Foruminlägg
542
Annonser
17
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
19
Dalarna, Ludvika
-

Jag har en kombinerad sommarröjning och diskbytarraid i filservern så lite hittat, lite gammalt. Budgivning på allt, bud per disk (se nummer på disk):

Disk 1. Western Digital Red 6TB:
Suttit i filservern som består av en RAID5 på 7 diskar, utbytt pga uppgradering till större diskar. Har fungerat utan anmärkning sen installation. SMART-info:

Disk 2. Western Digital Red 6TB:
Suttit i filservern som består av en RAID5 på 7 diskar, utbytt pga uppgradering till större diskar. Har fungerat utan anmärkning sen installation. SMART-info:

Disk 3. Intel 520 180GB:
Denna disk har suttit i min HTPC som bootdisk. HTPC har varit igång på helgerna endast och har väl egentligen inga andra sysselsättningar än att köra MediaPortal. SMART-info:

Disk 4. Intel 520 240GB:
Den här disken låg längst ner i en av mina lådor och jag hade inget som helst minne av att jag lagt den där. Antagligen var det tänkt att det skulle finnas en reserv att installera fort ifall en av systemdiskarna i någon av datorerna havererade. Den satt i min förra dator som hade en RAID1 som systemdisk.

Jag låter SweC bestämma priset genom budgivning. Budgivningen får pågå fram till Onsdag klockan 13. På så sätt hinner jag packa och skicka det innan bryttid och diskarna kommer fram innan helgen, förutsatt att ev. budgivare betalar snabbt. Alla bud i forum tråden.
Emballage har jag i massor så det är inga som helst problem att skicka. Red-diskarna väger precis under 1kg och med emballage så kliver det över 1kg-gränsen, tyvärr.
Givetvis förbehåller jag mig rätten att <allt>.