[Avslutad] Importerad Samsung Gear S3 Frontier (video annons)

Säljes Övrigt Publicerad 2019-02-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av yrfhar
Annonsör
yrfhar (dolt)
Medlem sedan
Mar 2016
Foruminlägg
3193
Annonser
11
Marknadsbetyg
-
Pris:  800 kr
6
Västra Götaland, Hillared
-

Video inspelad lördagen 9 februari 2019

Pris
Börjar budgivning med 700 kr. Slut på Söndag eller 900 kr som absolut slutbud. Frakt, spårning och eventuella andra avgifter står köparen för.
Ursprung
Skeppad 2017-09-24 från www.eglobalcentral.eu och fick den en vecka senare.
Samsung Pay
På grund av Samsung Pay har jag ändrat systemet till Sverige så den är exakt som om den är köpt i vårat land. Samsung Pay fungerar nu bra utan att logga ut även med en OnePlus 6. Fördelen med den här äldre versionen mot senaste Samsung Watch är att man även kan betala i terminaler som bara läser magnetremsor.
Utseende
Man ser att den är använd 1,5 år om man tittar noga (se bilderna och film). Som ni ser på filmen kan man se den korta repan i vissa appar.
Batteri
Laddad varje natt och har fortfarande kvar 48% efter en dag med "always on" och en timmas träning (Samsung Helath) med GPS aktiverad.
OBS - Men kör man med Endomondo eller Strava drar det batteri ganska snabbt. Endomondo-appen drar batteri även när appen bara är installerad. Rekommenderar inte klockan till användare av Endomondo. Strava-appen behövs inte då Samsung Health synkar till Strava.
Kvitto, förpackning och tillbehör
Köpte den online så enda kvittot finns i mina annonsbilder. Kan PM:a utan överstrykningar. Den runda förpackningen har nog min sambo slängt efter månader av klagan att den stått på våran byrå och jag hittar den inte. Klocka, original-armband och original laddare med EU-adapter är det jag skeppar. Går annars att ladda med annan micro usb laddare om man tycker det ser snyggare ut.