i7-5820K, X99 Deluxe, RAM, PSU, etc

Säljes Stationära datorer Publicerad 2018-08-17

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av TheYardbird
Annonsör
TheYardbird (dolt)
Medlem sedan
Jul 2008
Foruminlägg
868
Annonser
31
Marknadsbetyg
-
Pris:  3 500 kr
12

Tjenare!

Dags att rensa lite här hemma. Jag har ett nästan komplett system ståendes som jag inte har någon nytta av och tänkte se om det finns något intresse för.

Det handlar om en Intel Core i7-5820K monterad på ett Asus X99 Deluxe-moderkort (inte Deluxe II) tillsammans med 16 gigabyte (4x4 GB) 2666 MHz RAM. En Cryorig H5 Ultimate som kylt processorn utan problem finns även. Allt detta sitter monterat i ett Phanteks P300-chassi som jag kan skicka med om köparen hämtar grejerna.

Jag har även ett Silverstone SFX-L 500W 80+ Gold nätaggregat som fungerar utan anmärkningar. Detta har varit tillräckligt för att driva ovanstående dator tillsammans med ett GTX 1070. Däremot har jag inte provat att överklocka varken grafikkortet eller processorn med detta nätaggregat, så jag låter det vara osagt om det går/är klokt att överklocka med endast 500W.

Jag ser helst att alla delar köpes som ett komplett paket och hämtas. I värsta fall kan jag skicka moderkort/CPU/RAM som ett paket i moderkortslådan. Nätaggregatet bör jag nog kunna hitta någon kartong där det får plats om det prompt måste skickas. Dock är det köpare som står för frakten om saker ska skickas.

Samtliga komponenter fungerade ypperligt när jag senast hade datorn igång. Det enda anmärkningsvärda är att ena nätverksporten på moderkortet verkar ha lagt av. Moderkortet är däremot utrustad med två portar.

Prismässigt tänker jag mig runt 3000 - 3500kr kanske för allting? Är intresset större för enskilda komponenter för sig så kör vi på budgivning så får vi se om jag får några bud jag blir nöjd med.

Trevlig helg på er!
MVH
//Mikael.