Uthyrning av VPS och Rackplats.

Säljes Övrigt Publicerad 2018-05-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av MiniMaleN
Annonsör
MiniMaleN (dolt)
Medlem sedan
Jan 2008
Foruminlägg
477
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  100 kr
8
Västra Götaland, Uddevalla
-

Hej,

Jag har ett HA-Serverkluster hemma samt 1000/1000mbit/s som jag har hostat spelservrar i tidigare, och som inte används nämnvärt. Och tänkte nu att jag istället kan hyra ut VPS'er som kan användas till ftp-server, labb-server, owncloud/nextcloud eller något annat roligt. Backup av maskinerna sker varje kväll och kan enkelt återläsas om behov finns. Detta är dock begränsat till ett par dagar.

Åtkomst till miljön sker via Cisco-Anyconnect och du får då full tillgång till ditt eget subnät där din server ligger. Internetåtkomst är öppen rakt ut på internet by default. Vill du ha portöppningar in till maskinen via brandväggen är det bara att höra av sig så öppnar jag de nödvändiga portarna in till ditt nät. De vanligaste portarna är redan upptagna såsom, HTTP(80), HTTPS(443). Så det blir custom-portar in till maskinen.

Man kan även hyra rackplats om man skulle vilja ställa sin NAS eller off-site backup hos mig. Det finns även möjlighet till egen brandvägg då jag har 2st publika IP-adresser som jag inte använder för tillfället. Och då kan man ställa sin egen utrustning bakom brandväggen och då hyr du egentligen bara en 100/100mbit lina. (Det är DHCP och inte fasta IP-adresser, men dessa har aldrig bytts ut).

Detta är ENDAST till för Privatpersoner. Och man får såklart inte ladda ner eller ladda upp upphovsrättsskyddat materiel till sina maskiner. Dessa får inte heller användas för att göra upphovsrättsskyddat materiel tillgängligt.

Har du några frågor är det bara att höra av sig

Pris får vi diskutera fram beroende på behov av maskin eller rackplats.

Med vänlig hälsning
Martin Lundberg