Rensning headset och hörlurar. Koss, Beyerdynamic Hyper-X

Säljes Ljud Publicerad 2018-01-28

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Agustavsson
Annonsör
Agustavsson (dolt)
Medlem sedan
Jun 2004
Foruminlägg
1794
Annonser
17
Marknadsbetyg
-
Pris:  400 kr
-

Beyerdynamic DT150

En absolut klassiker! Skottsäker konstruktion som verkar oförstörbar. Alla delar går att köpa som reservdel om dom mot förmodan skulle ge upp.

Enligt mig ett bättre alternativ till Sennheiser HD650, låter ganska likt men DT150 har soundstage och komfort som utklassar sennheisers dito. Sladden som va 40 meter lång har kortats och försetts med en 3.5mm hona från Rean ( neutrik ) Dvs kan du använda vilken kabel du vill i vilken längd du anser passar.

Kanske inte är supersnygga men väldigt sköna och funktionella. Inget trams eller blank plast här inte.

Säljes med velourkuddarna samt original i fuskläder. Kuddarna i velour kostar ca 250kr.

700kr

Koss Pro4s

En strålande hörlur som har gått lite under radarn. Enastående byggkvalitet, En kabel som kan pluggas in i vilken kåpa du vill med vanligt 3,5mm. Det går att köpa nya kuddar från Koss.

Studioljud med lite extra värme och tryck i basen, dvs bör denna passa de allra flesta. Går även att köra direkt i en mobil eller varför inte med en V-moda boom pro för att få ett grymt headset.

Kommer med Originalkabel ( lätt spiralsladd ) och en ordentligt case.

400 kr

Hyper-X Cloud 2 svart.

Har nästan enbart legat i lådan i tron om att få användas. Har kanske spelat med det i tio timmar, dvs nyskick. Orkade inte riktigt med loggan så det sitter matt "kolfiberfolie" på sidan. Går väldigt lätt att ta bort om man vill det. Båda paren kuddar följer såklart med, mick och usbkabel lika så.

400kr

SÅLD