Vinterrensning: Chassi, kylare, hörlurar

Säljes Kylning Publicerad 2017-12-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av TheYardbird
Annonsör
TheYardbird (dolt)
Medlem sedan
Jul 2008
Foruminlägg
868
Annonser
31
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
9
Södermanland, Gnesta
-

Hejsan hoppsan!

Tog tag i städningen här hemma och har nu bestämt mig för att jag har mer grejer än vad jag behöver och det är bättre att se om någon annan skulle ha någon användning för grejerna än vad jag har.

Chassi: Fractal Design Define Nano S. Chassit användes i ett halvår eller så, alla skruvar och sånt finns kvar. Jag kan nog även skaka fram några omaka fläktar att skicka med om så skulle önskas.

Kylare nr.1: Cryorig H7, liten och välfungerande kylare, hamnar kring samma nivå som Cooler Masters Hyper 212 eller även lite över i de flesta tester. Monteringssatsen finns kvar, originalfläkten likaså.

Kylare Nr.2: Cryorig H5 Ultimate, stilren och redigt bra kylare. Köptes som en nödlösning då jag behövde en kylare för en Core i7-5820K som den hållit sval, runt 60 grader eller så som max under gaming-belastning. Dock har inte processorn varit överklockad med denna kylare, men processorn är ganska strömhungrig från början så kylaren är minst sagt kapabel.

Hörlurar: Grado Labs SR80e, öppna hörlurar med ett fantastiskt ljud! Det sitter ett par eftermarknadskuddar på dom som gör att dom blir mer som over-ear-lurar istället för originalkuddarna som är tunna, platta och som trycker rakt mot öronen. Ruskigt bra ljud i dessa hörlurar imo, dock har jag uppgraderat och säljer dessa. Jag använde Grado-lurarna kanske 10 timmar som mest, sedan dess har de legat paketerade i sin originalkartong.

Jag kan skicka allting förutom chassit. Jag har inte kvar originallådan till chassit samt att vikten förmodligen skulle gå på en hel del. Dock om någon verkligen vill ha det men inte kan hämta så kan jag kanske övertalas.
Jag är ganska säker på att jag kan hitta digitala kvitton på allt, lovar dock inget, men hörlurarna och Cryorig H5 är relativt nya köp så där kan jag förmodligen fixa kvitto åt köparen.

Pris? Bud! Dock släpper jag nog inte hörlurarna för under tusenlappen.