Phanteks Primo, Corsair K70, Vattenkylning

Säljes Kylning Publicerad 2017-12-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av versions
Annonsör
versions (dolt)
Medlem sedan
Aug 2009
Foruminlägg
5901
Annonser
15
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
8
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej!

Efter lite ändringar på datorn blev det en del saker över så tänkte sälja dem här.

Phanteks Enthoo Primo Sweclockers recension
Stort chassi med utmärkt stöd för vattenkylning, men har även plats för mängder av fläktar och diskar om man hellre vill det. Får bland annat plats 480mm-radiatorer i botten och taket. Den inkluderade fläkthubben ger möjlighet att kontrollera många fläktar från en fläktplats på moderkortet, exempelvis CPU_FAN. Det är i bra skick, inget är trasigt och allt medföljer men det har några mindre skråmor.

Helst upphämtning på chassit men kan eventuellt ge mig på att skicka det. Vid upphämtning rekommenderas bil då lådan är ganska stor och väger 20kg.

Corsair Vengeance K70 MX Red
Fint tangentbord med Cherry MX Red, mediaknappar, USB pass-through och röd belysning. Tangentbordet i sig är i gott skick, dock är handledsstödet ganska utslitet.

Alphacool NexXxoS XT45 480mm & UT60 480mm
Två bra 480mm-radiatorer med mängder av portar som har suttit i mitt Primo. Originalskruvar och pluggar medföljer. XT45 är 45mm tjock och UT60 är 60mm tjock.

be quiet! PureWings 2 120mm (8st)
Tysta 3-pin-fläktar i svart.

EKWB EK-XRES X3 250
Stor reservoar för vattenkylning med många portar. Har blivit ganska immig men fungerar annars som den ska. Hållare och pluggar medföljer.

Alphacool HF D5 Top Black Acetal
Svart pumptopp till D5 med två inlets och två outlets. Pluggar och monteringsplatta medföljer. Observera att det är en pumptopp, ingen pump medföljer.

Pris efter bud. Vid eventuell frakt gäller förhandsbetalning med Swish.

Tack för visat intresse!