Chassi samt småpyssel rensas bort

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2017-11-29

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Bernd_P1
Annonsör
Bernd_P1 (dolt)
Medlem sedan
Jun 2015
Foruminlägg
2568
Annonser
52
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  600 kr
11

Efter lite uppgraderingar till black friday ska jag nu gör mig av med mitt gamla chassi samt lite annat småpyssel som jag har liggande.

chassin är en Cooler Master HAF XB Evo. kommer förmonterat med 2 stycken 80 mm Noctua fläktar samt ett fritt val av fläktar som jag också sätter in. Kan montera antingen dem 2 original fläktar från Cooler Master's om ni vill i fronten eller 2 stycken blåa och 1 röd LED fläkt från Corsair eller 3 stycken grå icke-LED fläktar från Corsair. Plastfönstret på toppen är lite repig men inget vidare fel med det.
Har tänkt mig 600 kr inkl. valfri sätt av fläktar eller högsta budet om det är flera som är intresserat.

nu till småpysslet som också ska bort:
2x kontrollerkort med 2 USB 3.0 anslutningar var som drivs via molex. tänkte mig 50 kr styck.

vitt LED belysning från NZXT, samma här, drivs via molex och även här tänkte jag mig 50 kr.

en Corsair Commander som har anslutningar för temp sensorer samt 6 stycken fläktar. behöver en sata anslutning för strömmen till nätagget samt en USB 2 anslutning på moderkortet har tänkt mig 100 kr för den.

ljud interface Lexicon Lambda Pro ( https://lexiconpro.com/en/products/lambda ) inkl. USB kabel JTS PDM-57 Mic, XLR kabel och bordsstativ. säljas helst som paket för 500 kr hade jag tänkt mig.

Allt kan skickas men då tillkommer frakt. sakna också ena frigolit biten för chassin så kommer fylla på med hopknölade tidningar runt om som säkerhet så inget skadas.

sälja till den som jag vill sälja till och allt säljas i befintligt skick. kan ordna med flera bilder i fall det önskas. sätt helst bud här i tråden då det är enklare att hålla koll på.