Intel Pentium G2020

Skänkes Processorer Publicerad 2017-06-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Snövit
Annonsör
Snövit (dolt)
Medlem sedan
Dec 2011
Foruminlägg
706
Annonser
17
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
6
Skåne, Åhus
-

Pelle Processor undrar om det finns något moderkort (1155) som kanske känner sig lite ensam och har plats för en kompis?
Pelle vet att han inte är den skarpaste kniven i lådan med sina två hjärnhalvor på 2.9GHz, men han är trofast, stabil och kommer inte ge upp i första taget!
Även om han ibland kan få kämpa till sitt yttersta så gör han det med is i magen och ett svalkande krigsrop på 55w TDP.

Pelle har under sin livstid fått vänja sig med att vara ensam. Han har haft några kompisar förut, men efter att de utnyttjade Pelle för ett par simpla BIOS uppdateringar så kastade de iväg Pelle och hittade nya, starkare kompisar som de nu leker med.
Pelle hittade kärleken en kort tid efter ensamheten och hans kämpaglöd kom tillbaka. Hon hette Molly Moderkort och kom ifrån landet Gigabyte. De var ett underbart par! Hon hade ett arbete som Pelle fick anställning på. De jobbade mest med papper, ett och annat bankärende fick de också på chefens begäran. Annars hände det inte så mycket på det kontoret. Det var ett lugnt och fridfullt liv de hade tillsammans. En dag så hade chefen anlitat en ny kille på kontoret som jobbade på riktigt snabbt. Pelle fick en dag höra att han var överflödig. Så efter ha arbetat i nästan 6 månader sida vid sida med Molly så fick Pelle sparken. Han satt hemma och väntade på Molly senare samma dag i deras gemensamma bostad, när han hör Molly på andra sidan dörren skrattandes med någon annan. Pelle sliter upp dörren och ser den nya killen från kontoret stå där med sina armar runt om Molly. Pelle blev ledsen, och med gråten i halsen svor han att aldrig gå tillbaka till Molly.
Jag har tagit ett ordentligt snack med Pelle nu och sagt till han att det finns andra fiskar i havet. Nu har han äntligen tagit sig mod till att ta en dusch och fixa till sig för att gå ut och leta efter någon ny bekantskap.
Jag känner på mig att Pelle inte kommer ha några svårigheter i sitt sökande efter någon, och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa han. Känner DU något moderkort som är ensamt?
Hör då av dig till mig!

Jag kommer att se till att Pelle är ren och fräsch, ha ordentligt med ytterkläder på sig och jag kommer sätta han på snabbaste bussen hem till dig!
Det enda jag vill ha av dig är 25kr till kläder och bussbiljett. Om du inte kan ge mig detta, så kan jag säga dig att Pelle alltid har varit för bra för dig och ditt moderkort, och ni förtjänar inte honom!