Hörlursrensning! Sony, Magnat, Vsonic och Havi B3 pro.

Säljes Ljud Publicerad 2017-02-08

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Agustavsson
Annonsör
Agustavsson (dolt)
Medlem sedan
Jun 2004
Foruminlägg
1794
Annonser
17
Marknadsbetyg
-
Pris:  250 kr
Östergötland, Norrköping
-

Sony MDR ZX 700
300 kr

Mycket bra skick med bra och fräscha kuddar. Ursprungligen medföljde det en förlängningskabel men den vet jag inte vart den är.

Magnat LZR 980
800kr

Ovanlig "modelur" men låter förbaskat bra! Vi snackar riktigt välljud nu och absolut inte i samma lika som tex Bose eller Beats. Originalförpackning med alla tillbehör samt ett par extra kuddar. ( Dessa va inte lätta att få tag i! )

Vsonic VSD-5
250 kr

Väldigt bra och lättdriven iem. Spelar klart och luftigt med riktigt tight och fin bas. Bra komfort! Kabeln är hel och fin. Jag kan skicka med lite olika silikonpluppar om du vill men av hygienskäl kanske man vill använda sina egna?

Havi B3 pro1.
250kr

Näst intill legendarisk iem. Spelar helt makalöst detaljerat. Mycket balanserad ljudbild med riktigt bra isolering mot bakgrundsljud. I mycket bra och välskött skick. Kan skicka med silikonpluppar om du vill men dom kommer ha vart använda mer eller mindre eller inte alls. Har en stor burk full

Säljer till vem jag vill, skickar dagen efter vid snabb betalning. Försöker alltid svara så fort det går. Köpare betalar eventuell frakt. Gillar snabba smidiga affärer och jag hoppas du gör det också!