Byter MiniITX 970 till fullstort

Säljes Chassi Publicerad 2016-08-07

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Magicanz
Annonsör
Magicanz (dolt)
Medlem sedan
Maj 2013
Foruminlägg
455
Annonser
13
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
7

Jag byter eller säljer mitt Fractal Design Define R5 då jag vill ha ett mer lämpligt chassi för vattenkylning. Jag skulle gärna byta till ett chassi med större fönster och något för öppningen där hårddisk cagesarna sitter så att man kan sätta reservoar där. Ett perfekt exempel skulle vara ett Define S men andra liknande chassin går också bra. Eventuellt kan jag också tänka mig att sälja om jag får rätt bud. Jag har manual, chassi med alla tillbehör och båda sidopanelerna (den med och den utan fönster). Fönstret är rätt så skrapat (det är akryl och har stått in emot väggen under ett par veckor) och jag har aldrig försökt putsa eller liknande. Bilden visar inte alla repor, svårt för kameran att se. Moduventsen på toppen är repiga. Man får med alla skruvar som var med på innehållsbilden + alla som sitter på komponenter i chassit just nu. Chassit köpt på Netonnet för ungefär ett år sedan.

Jag har även ett Mini ITX Kfa2/Galax GeForce 970 OC (17,5CM) som jag gärna kan tänka mig byta mot ett fullstort grafikkort. Jag har elektroniskt kvitto och det var inköpt i somras förra året på CDON. Säljes inte, enbart byte!

Inget skickas, bara avhämtning på grund av att det är stora grejor.

Alla komponenter sitter i min dator just nu, och tas ut direkt när jag har klart för mig att det är någon som ska köpa/byta.

Jag väljer till vem och om jag vill sälja/byta.
Säg bara till om ni vill ha mer bilder!
Tack!