Säljes: Asus VG248QE 144 Hz-skärm

Säljes Skärmar Publicerad 2016-01-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Strangeattractor
Annonsör
Strangeattractor (dolt)
Medlem sedan
Okt 2014
Foruminlägg
276
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
15
Uppsala, Uppsala
-

Hej!

Jag har en Asus VG248QE (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1520860) som jag vill sälja. Skärmen är 24 tum, har 144 Hz, full HD och 1 ms responstid. Den har pivotfunktion, är höj- och sänkbar samt tiltbar och har ingångar för DP, HDMI, DVI/DVI-D samt 3.5 mm ljud. Den har även någon form av 3D-funktion, som jag aldrig nyttjat, Skärmen har inga döda pixlar (vilket verkar vara rätt vanligt om man läser omdömena på prisjakt). Köparen har givetvis möjligt att verifiera detta vid köptillfället om denne väljer att hämta upp den. Skärmen är i bra skick, men är man riktigt petigt så syns ett par lättare repor på foten.

Kvitto finns, men butiksgarantin har gått ut. Tillverkargarantin ska dock, enligt Asus hemsida, gälla något mindre än ett år till. Skärmen finns centralt i Uppsala och upphämnting skulle vara att flöredra. Möjighet att skicka skärmen finns dock. Originalkartongen saknas, men jag har gott om förpackningsmateriel hemma, och kommer inte att ha några problem med att förpacka godset på ett sådant sätt att risken för fraktskador är nära nog noll.

Vad gäller pris så tänkte jag mig budgivning. Jag känner att 1600 kr är ett rimligt pris, vilket är hälften av vad de flesta svenska butiker tar i nypris. Därför ser jag helst att budgivningen börjar där. Har jag resonerat helt galet i min prissättning så vill jag gärna bli upplyst om det och är beredd att omvärdera priset.

Om det skulle hjälpa att få igång budgivningen, så finns inget krav på minsta bud. Bjud hellre lite för lågt än inte alls, så att det bir någon aktivitet. Hade tänkt mig att budgivningen kunde pågå runt en vecka förutsatt att det högsta budet är någorlunda godtagbart.

Om skärmen behöver skickas så är utgångspunkten att köparen står för fraktkostnaden. Jag använder i så fall det fraktbolag köpareni föredrar. Skulle fraktkostnaden bli osedvandligt dyr så är jag inte helt främmande för att stå för en del av den. Men det beror på omständigheterna och inget jag kommer att göra per automatik.

Om flera budgivare skulle finnas, så har den med möjlighet att hämta upp varan företräde, även om det inte skulle vara det högsta budet.

Jag kan, förutom via PM, nås antingen via e-post: Christopher.Lundgren@Bahnhof.se eller telefon 0723659665.

Om något skulle vara oklart så är det bara att fråga, så förtydligar jag så gott jag bara kan.

I övrigt så får jag önska lycka till med budgivningen, och hoppas att det resulterar i en genomförd affär som båda parter känner sig nöjda med.