SweClockers redaktion

Läs mer om vilka som jobbar på redaktionen och följ oss på sociala medier.

Roll Chefredaktör
Bio Entusiast med ett brinnande intresse för processorer. Chefredaktör sedan 2015 och arbetar dagligen med SweClockers moderatorer för att forumet ska vara Sveriges bästa gemenskap.
Twitter
Roll Testansvarig
Bio Chassiguru som jobbat med datorprylar i över tio år. Till vardags håller han koll på testlabbet och ser till att all häftig teknik ställs på prov.
Roll Testredaktör
Bio Jonglerar grafikkort och processorer i testlabbet men har annars kringutrustning som huvudämne. Spenderar övrig tid framför spel eller bakom sitt trumset.
Twitter
Roll Testredaktör
Bio Experten som brinner för att förklara allt från ljus till kablar. Vill du köpa skärm eller TV är det utan tvekan Thomas råd och tips som står högst i kurs.
Linkedin
Roll Nyhetsredaktör
Bio Teknikoraklet från Blekinge vars specialintressen innefattar operativsystem, spelutvecklingens ädla konst och allt som har med japansk spelkultur att göra.
Twitter
Roll Chef innehåll och teknik
Bio Fullfjädrad nörd som på senare år trappat ned skrivandet till förmån för att hjälpa SweClockers bakom kulisserna. Men, en och annan artikel slinker fortfarande igenom.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio IT-konsult till vardags men alltid entusiast. Aktiv i forumet sedan 2010 och frilansar sedan 2017 som skribent på Sveriges, enligt honom själv, definitiva tekniksida – SweClockers.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Nörd av rang som kan lite om mycket. Förutom hårdvara och teknik är ett av de stora intressena spel. Även redaktionens självutnämnda filmexpert.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Frilansande skribent med brett intresse för teknik, där senaste snittets datorkomponenter ligger nära hjärtat. Vid sidan av skrivandet gäller studier, böcker och rejäla doser CS:GO.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Göteborgare djupt nere i elektronikträsket och med kärlek för datorkomponenter. Förutom skrivandet gäller hårdvarunära plugg på Chalmers.
Linkedin
Roll Frilansskribent
Bio Tekniknörd från Göteborg med tio års erfarenhet som poddare, 20 års erfarenhet som musikproducent och DJ samt ett livslångt intresse för prylar.
Instagram
Roll Frilansskribent
Bio Nördig norrlänning i 30-årsåldern med ett brinnande intresse för tyska bilar, TV-spel från 90-talseran och givetvis datorer i alla dess former.
Twitter

Kontaktuppgifter till övriga kollegor på Geeks AB finns på företagets webbplats.