Nzxt H2 som skall bli så ljudlös så möjligt.

Mina specs finns i min signatur.

Min nuvarande build är inte helt tyst.

Jag har passivt nätagg och hängt upp min hårddisk så det är nog något annat som skapar ljudet. Idag är min build på ca 30dbA enligt en enkel telefonapp jag använt.

Detta ska göras.

1. Fronten: SPCRs modd av nedre delen för att få bättre lugtinsug för de två frontfläktarna. Frontfläktarna om möjligt byta ut mot andra fläktar. http://www.silentpcreview.com/article1188-page9.html

2. CPU: Byta fläkt till fläkt som kan ha lite lägre varvtal för på nuvarande 900rpm så blir det ett litet missljud p.g.a. att fläkten blåser genom kylarens flänsar för snabbt. Vid 700rpm är det nog ljudlöst.

3. Bakre fläktgaller och fläkt: Börja med att ta bort bakre fläktgallret för att se om det tar bort lågtoniga ljudet som uppstår när Noctuafläkten@900rpm blåser igenom. Annars byta fläkt eller försöka sänka fläkten.

4. Toppen: Antingen lägga till 140mm fläkt @700rpm eller täppa till med bittumen.

5. GPU: Byta ut kylaren mot antingen Arctic Xtreme plus III eller mot Prolimatech http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=540677 och köra 1-2x120mm@700rpm.

Återkommer med löpande uppdateringar på vart jag är och börjar nog med allt om ca 1v. Hittar inte så många Nzxt H2 moddar här och därför är detta kanske av värde.

Om det är någon som har tips på gummi jag kan lägga på ramen för utskärningen av bakre fläktgallret så skulle det uppskattas.