Lavender

Lavender är ett sidoprojekt jag haft under några månader. Så fort jag fick ögonen på Lian Li's chassi PC-Q37 förstod jag att detta skulle bli mitt nästa projekt!

En del modifieringar har ägt rum på chassit där jag plockat bort hela underredet och ersatt det med 4 stycken aluminiumfötter, har även gjort egna pass-through hål på 4 ställen för att göra det möjligt att gömma pumpen och reservoaren i andra kammaren.

CPU blocket från Aquacomputer har en OLED display som kan visa temperatur, flöde och en hel del annat. Det är även möjligt att skräddarsy innehållet som visas via mjukvaran Aquasuite. GPU blocket från EKWB är helt i Acetal och även RAM stickorna har fått nya kläder i form av EK's Monarch-block.

Moderkortet, ett ASUS Z170i Pro Gaming mITX har en hel del röda detaljer som självklart hade stuckit ut väldigt mycket i detta bygge så gjorde en blackout-mod där jag helt enkelt lossade på alla klisterlappar och kylflänsar som var röda och spraymålade dessa. Resultatet blev riktigt bra!

Tog aldrig några bilder på baksidan, men för er som är intresserade så är det soft-tubing 12mm OD till en EK-XRES 100 + DDC. Datorn är inte benchmarkad än men har testat lite spel och den håller sig väldigt tyst ~1000 RPM även under load utan bekymmer. I idle ligger fläktarna kring 6-700 RPM. Ambient-temperaturen regleras rätt så effektivt av fläktarna på radiatorn.

Specifikationer:
* Intel Core i7-6700K
* ASUS Z170i Pro Gaming (Blackout mod)
* 16GB G.Skill DDR4 2400MHz
* EK Monarch Black
* Msi GTX 1070Ti AERO
* EK-FC1070 GTX Acetal
* AquaComputer KRYOS Next VISION
* Hardware Labs 240 GTX
* WD Blue 3D NAND SSD 250GB M.2
* Corsair SF600 (SFX)
* CableMod custom cables
* Custom case feet
* Lian Li PC-Q37 (Slithly modded)
* Windows 10 Home

Kommentera gärna vad ni tycker