WING X99 | Kompakt album med benchmarks och temps!

Hallå igen!

Några har efterfrågat benchmarks, temps samt bilderna i bakgrundsversioner. Så jag tänkte lägga upp ett nytt galleri som inkluderar detta samt en liten uppdatering som är mer kompakt och lätt att följa utan att man tappar bort sig!

Antalet bilder är nedkortat till ca 25 så det är mer lättsmält. En del av kritiken jag fick sist var att det var mycket bilder på samma saker och att det var svårt att hänga med! Så jag passar på att fixa det samtidigt som jag postar benchmarks, temps, och strömförbrukning och en uppdatering av hur allt fungerat under de senaste 6 månaderna!

Jag har även lagt ner extra krut på dessa bilder jag valt och fixat till hue/vitbalans och slarvig redigering som vissa bilder hade tidigare. Samt att "water mark" med WING är nu borta från bilderna. Nu ska det vara mycket mer av en röd tråd! (Det gamla albumet finns fortfarande kvar med ALLA tidigare bilder och ni hittar det under min profil för de som undrar!)

Bakgrundsbilder finns de att hämta
HÄR i 4K och PNG format!

Inkluderar även filmerna till byggloggen från youtube samt slutfilmen om någon är intresserad att konsumera det via youtube istället. Kom ihåg att ställa in HD, 2K eller 4K om ni har det! Det gör upplevelsen mycket bättre!

Videologgar på hela processen Youtube!!

Dold text