Hållare för Raspberry Pi

Första galleriet!

Har haft min Raspberry Pi i lådan den kom i, i brist på bättre, bredvid min TV sedan jag fick den. Har länge funderat på olika lådor till den, bl.a. de här på Sweclockers. Såg en som man skrev ut och sedan vek ihop men kändes inte rätt för mig, jag ville visa upp den och kunna säga "det är det där lilla kretskortet som är datorn". Därför bestämde jag mig för att göra en hållare som visade upp den utan att ta för mycket tid eller resurser.

Jag hittade en fotohållare jag köpt för runt tjugo kronor och insåg att den skulle vara perfekt. Tänkte först borra hålen för skruvarna men då min pappa (jag är 17 år så bor hemma) tappat bort nyckeln till snickarboden kunde jag inte göra det. Istället blev det en mattkniv samt en papperskniv, men funkade nästan lika bra och snabbare!

Jag är nöjd med resultatet och tänkte att den skulle kunna bidra här på Galleriet, ska försöka hålla samma kvalité på galleriet som andra

Kasta ris eller ros mot den, tipsa om förbättringar eller vad ni vill i kommentarerna!

Bilderna är tagna med min S3a, så bästa kvalitén får ni tyvärr inte, har försökt att välja ut de bästa av bilderna jag tog.

Lite svårt att placera den här i rätt kategori, har ni synpunkter får ni säga till!