Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

Mac-kille testar på att bygga PC – inget flyt med Gigabyte GA-EX58-UD5

Mac-kille testar på att bygga PC – inget flyt med Gigabyte GA-EX58-UD5

Edit:
Ah, vad dumt av mig att inte söka här på SweClockers innan jag skrev inlägget.
Ser att det finns fler inlägg om samma problem, så ni behöver kanske lägga ned energi på att läsa nedan.

---

Detta är vad jag har:

Chassi: Antec P182
Moderkort: Gigabyte GA-EX58-UD5
Processor: Intel® Core™ i7 920 på 2,66 GHz
Minne: 6 GB Corsair Dominator
Grafikkort: Gigabyte ATI Radeon HD 4890 med 1 GB VRAM
Nätaggregat: Corsair 750 W
Hårddiskar: 2 st. SATA (en på 1 TB och en på 500 GB)

Tanken är att datorn i huvudsak ska bli en Hackintosh (köra Mac OS X) men tänkte även köra Windows Vista Ultimate 64 bit på 500 GB-disken. Sagt och gjort – igår installerade jag Vista och det gick väl bra, men efter att ha installerat ett par ”optional updates” och gjort omstart så blev det stopp.

Vid uppstart kommer ”Scanning bios image in hard drive...” upp och sen startar ”skiten” om igen för att komma upp med samma sak. Går i en loop altså.

Har testat koppla ur hårddisken och även nollat CMOS, men det gör ingen skillnad.
Väntar på svar på svar från Gigabyte om vad de tycker jag ska göra.

Har sökt en del på nätet och det hela verkar svårt att få rätt på.
Ändå ska moderkortet ha ”dual BIOS” så man tycker inte det borde gå så illa.

Någon här som har något förslag?
Tack tack på förhand.