SweClockers policy för företagsrepresentanter

Permalänk
Geeks
SweClockers

SweClockers policy för företagsrepresentanter

Registrera en företagsrepresentant

Representanter från företag och andra verksamheter har fritt tillträde till SweClockers forum, men måste först kontakta oss och registrera ett officiellt användarkonto. Detta så att vi kan verifiera att användaren är riktig.

Verifierade företagsrepresentanter får därefter en egen titel under användarnamnet, vanligtvis företagets namn. På så vis ser även övriga medlemmar att användaren inte är en vanlig privatperson utan representerar ett företag.

Precis som vanliga medlemmar har företagsrepresentanter möjlighet att delta i diskussioner, svara på frågor och hjälpa till med ärenden. Vänligen observera att all slags reklam och marknadsföring är förbjuden.

Skapa en egen diskussionstråd

I avdelningen Butiker och tillverkare har företagsrepresentanter möjlighet att skapa en egen diskussionstråd. Likt registreringen av företagsanvändare måste det ske genom att först kontakta oss och begära tillstånd. För att undvika att SweClockers används som språngbräda av oseriösa aktörer tillåter vi endast bolag med längre historik i branschen.

I företagets diskussionstråd går det bra att ge tips till enskilda medlemmar om produkter och erbjudanden. Det är däremot inte tillåtet att systematiskt marknadsföra verksamheten genom att exempelvis anordna tävlingar, kundundersökningar och andra aktiviteter.

SweClockers forumregler.

Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015