Permalänk
Medlem

Navman ICN 520

Hej. Jag har nyligen letat efter ett gps system som skulle passa bra frö en nybörjare som mig själv, och jag hittade detta på net on net och slog till, ett impuslköp. Det jag köpte var : http://www.netonnet.se/index.asp?iid=86581 , nu undrar jag om någon här har några erfarenheter med denna produkt, jag skulle vara tacksam för alla inlägg. tack i förväg

Permalänk
Medlem

Har en likadan och haft i ca 1 år nu. väldigt bra navigator enligt mig!

Enkel att använda, bra precision, trevliga kartor osv. La in så att den varnar för fart kameror för ett tag sen också, funkar fin fint Har haft att par andra märken tidigare, bl.a. Garmin, men har inte trivts lika bra med dem (även fast de är fina produkter de med).

Grattis till ett bra köp

Visa signatur

--

Permalänk
Medlem

hur menar du med att lägga in så den varnar för kameror, har nu någon länk där jag kan ladda ner diverse mjukvaror för den. tack för svaren

Permalänk
Medlem

Ja alltså om du närmar dig en av polisens hastighetskameror (typ ett par hundra meter innan) så piper navigatorn till, så att du hinner sänka farten, om du nu inte körde lagligt innan dvs ;).

Här hittar du download. Finns även till massa andra märken och modeller.

http://www.poidatabase.se/download.htm

Hur man installerar kommer jag inte ihåg, har för mig att man gjorde nått med programvaran man fick med navigatorn (på cd-skivan). Aja det får du lista ut själv. Lär ju stå i manualen annars (infoga ".csv filer", eller nått).

Visa signatur

--