Permalänk
Medlem

Köpa VDSL modem (BBB)?

Har ett problem och det är att min vdsl uppkoppling är instabil och jag får det till att det är modemet.. Jag tappar ofta kontakten med nätet och när jag hade telefoni från BBB så försvann jag väldigt korta stunder när jag pratade med folk..
Jag får det mest till att det är modemet som är trasigt. Eller i alla fall hoppas på det. Ringt BBB och dom har inga nya vdsl modem och då kanske det blir att jag får byta tjänst till adsl och det vill jag verkligen inte. Så min fråga Är. Finns det nånstans där man kan köpa VDSL modem själv? Har letat lite själv men hittar bara ADSL modem. Har uppkoppling 12/9 och är som sagt nöjd med den.

Permalänk
Medlem

Tja, jag har ett splitter nytt vdsl modem cisco, samma modell som bbb använder, kan säljas till bra pris!

Permalänk
Medlem

Har också haft problem med bbb vdsl. BBB la ner mycket tid (sa dom iaf) på att försöka fixa det, men efter några månaders undersökning (med bla utbyte av modem) konstaterade dem att det bara var att erbjuda adsl, som vi har bytt till nu. Nu till din fråga. Om det är fel på modemet är det bbbs ansvar att ge dig ett nytt. Felanmäl modemet så kommer det komma hem en gubbe å byta modemet, om det nu är det som är felet.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dakke
Tja, jag har ett splitter nytt vdsl modem cisco, samma modell som bbb använder, kan säljas till bra pris!

Eftersom jag inte är 100% på att det nu är modemet så vet jag inte riktigt.. Ska försöka tjata BBB så dom fixar det här..

---------------------------------------------------

Musti

saken är, att dom skriver att dom inte har några nya vdsl modem till mig.. Och därför jag kan bli tvången att bya till ADSL.. Men jag ska ringa dom i morgon och prata med dom.. I värsta fall hota med att säga upp min tjänst hos dom.

Permalänk
Medlem

jag har också bbb vdsl och det började strula för 2 månader sedan, har funkat på 12/9 i 3 år innan dess, nått hände då för 2 månader sedan, nu sitter jag på 6/6mbits.. jag orkar faktiskt intebry mig längre då jag ändå plannerar att flytta, men det tål att tänkas på att telenor vart inblandade just runt den här tiden

Permalänk
Medlem

Jag brukar köra som motto att aldrig maila företag, för jag har en stor erfarenhet att det alltid går bättre att ringa. Felanmäl modemet på telefon så är jag riktigt säker på att det kommer komma en gubbe och byta det. Det gjorde det iaf för mig, och det var inte mer än någon vecka sen.
"Hota med att säga upp tjänsten" funkar inte på bbb, dom bryr sig inte, iaf inte på dom drygt 50 pers jag har snackat med på supporten. Men du kan ju alltid testa.

Permalänk
Medlem

Jo men jag har haft det här problemet i 3 år. vet det är länge men jag har inte orkat bry mig. Eller jag har varit i kontakt med dom 3 gånger men dom har bett mig göra något sen återkomma men jag har aldrig orkat göra det. Men nu är det 4 gången. Och den här gången tänker jag inte lata mig. Det är bara i vissa online spel som det märks av. tex CS och Diablo 2 därför jag varit lat. Haha tror att hot fungerar lite. Ringde i torsdags och sa upp min telefoni. han va villig att sänka månads kostnaden för mig. Så det kanske fungerar. Men i vilket fall, fixar dom inte det så kan jag lika väl söka upp billigare bredband. Om jag blir tvången att byta tjänst